Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

2ο Santa Run Kilkis: Ξεσήκωσαν το Κιλκίς



Δελτίο τύπου 2ου Santa Run Kilkis
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το 2ο Santa Run Kilkis, όπου σχεδόν 300 Αγιο-Βασίληδες ξεσήκωσαν την πόλη με την συνοδεία της ομάδας κρουστών άιΝΤΟΣ του συλλόγου Ίριδα.


Η φιλανθρωπική διοργάνωση του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς και της αντιδημαρχίας πολιτισμού σχεδόν τριπλασίασε τις συμμετοχές της σε σχέση με πέρσι.

Σε αυτό φυσικά ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που αγνόησαν το τσουχτερό κρύο και αγκάλιασαν την πρσπάθειά μας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους τοπικούς συλλόγους: βηματιΖΩ, Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς (ΣΔΥΚ), Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών Κιλκίς που προσήλθαν μαζικά και στήριξαν την δράση αλληλεγγύης προς τις δομές ΑμεΑ της πόλης μας.

Οι τρελοί αγιοβασίληδες χόρεψαν, τραγούδησαν και μοίρασαν καραμέλες (προσφορά της ACS Κιλκίς) και ευχές στους διερχόμενους πεζούς, καταστηματάρχες αλλά και οδηγούς!

Ακολούθησε πάρτυ στην πλατεία Ειρήνης με την μουσική επιμέλεια της Ελένης Τσαρίδου και του DJ Philip!

Την γαστρονομική επιμέλεια του μπουφέ είχε το Ράντσο Κιλκίς που εκτός από τις ανάγκες των δρομέων με περίσσεια αγάπη πρόσφερε είσοδο και σε παρευρισκόμενους θεατές.

Όλα αυτά βέβαια χάρη στην πολύτιμη αρωγή του: Αρτοποιείου Τσαχουρίδη, Bake my Day, ο φούρνος του Παντελή, Πίτσα Mr. Greek, Κρεοπωλεία Κουραλίδη, κρασιά Γαρδίκη και Factum και ζεστό τσάι βουνού από την althemis.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μέγα Χορηγό: Βιβλιοπωλείο Σύμμετρο

Τους χορηγούς: Ράντσο Κιλκίς, μπίτεν φάτεν, Μελίκαρπος, Ο Ποδηλάτης, Κέκος, παιχνίδια Ανανιάδου και StepSport.

Τους υποστηρικτές: Da Vinci, Ηλιόσπορο, mini Δεληγιαννίδου, Fernandos, va Bene και Sicilia Pizza.

Τους χορηγούς επικοινωνίας: Ειδήσεις, Γνώμη Κιλκίς, Μαχητής του Κιλκίς, Πρώτη Σελίδα και StefWebTv για την κάλυψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.