Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς: "Στηρίζουμε μόνο στελέχη της Ν.Δ. στις εκλογές των μηχανικών"

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Συνεδρίασε χθες Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 στα γραφεία του κόμματος η ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ. Κύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν οι επερχόμενες εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) την ερχόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου καθώς και στις 11 Δεκεμβρίου 2016 για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.).

Για το λόγο αυτό αποφασίσθηκε η πλήρης στήριξη και βοήθεια σε στελέχη της ΝΔ που λαμβάνουν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής που έχουν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο νίκης που έχει καταρτίσει το κόμμα.


Η ανακοίνωση της 
ΝΟΔΕ 
"Η ΝΟΔΕ ΝΔ καλεί τους Μηχανικούς αφενός μεν να δώσουν το παρών τους μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες και αφετέρου να εμπιστευθούν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΔΚΜ) και τους υποψηφίους που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο νίκης το οποίο έχει καταρτίσει σε συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία.

Η επιλογή των αντιπροσώπων της ΔΚΜ αποτελούν την εγγύηση και την παροχή των εχέγγυων αξιοπιστίας για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και την φυγή προς τα εμπρός για την Πατρίδα μας με σιγουριά και ασφάλεια για ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες πολίτες."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.