Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς: "Στηρίζουμε μόνο στελέχη της Ν.Δ. στις εκλογές των μηχανικών"

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Συνεδρίασε χθες Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 στα γραφεία του κόμματος η ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ. Κύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν οι επερχόμενες εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) την ερχόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου καθώς και στις 11 Δεκεμβρίου 2016 για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.).

Για το λόγο αυτό αποφασίσθηκε η πλήρης στήριξη και βοήθεια σε στελέχη της ΝΔ που λαμβάνουν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής που έχουν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο νίκης που έχει καταρτίσει το κόμμα.


Η ανακοίνωση της 
ΝΟΔΕ 
"Η ΝΟΔΕ ΝΔ καλεί τους Μηχανικούς αφενός μεν να δώσουν το παρών τους μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες και αφετέρου να εμπιστευθούν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΔΚΜ) και τους υποψηφίους που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο νίκης το οποίο έχει καταρτίσει σε συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία.

Η επιλογή των αντιπροσώπων της ΔΚΜ αποτελούν την εγγύηση και την παροχή των εχέγγυων αξιοπιστίας για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και την φυγή προς τα εμπρός για την Πατρίδα μας με σιγουριά και ασφάλεια για ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες πολίτες."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου