Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Τατίδης: "Το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς θα λειτουργήσει"

Υπογράφει ο
Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
Δεν είναι πολύς καιρός που έλεγα πως το θέμα του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς θα έχει αίσιο τέλος με την βοήθεια του Κυρίου Ζουράρη, βουλευτή Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛ.

Μάλιστα κάποιοι είχαν παρεξηγήσει την βοήθεια του βουλευτή κυρίου Ζουράρη και την προβολή του στο Κιλκίς. Σήμερα μόλις ανέλαβε την θέση του Υφυπουργού Παιδείας, το θέμα κλείνει. 

Το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς θα λειτουργήσει. Ας θυμηθούν λίγο κάποιοι που το ήθελαν για κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών και τι άλλο, μόνο οι κακές οι γλώσσες ξέρουν.

Σήμερα με τις κινήσεις μου, αφού πήρα και την σύμφωνη άποψη του Υπουργού Άμυνας και Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ κατά την επίσκεψή του στον Ακρίτα Κιλκίς, με την βοήθεια του κυρίου Ζουράρη Υφυπουργού Παιδείας, το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης παραλαμβάνει το κτίριο από τον εργολάβο και αμέσως θα παραδοθεί στο Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ που έχει υπογραφεί απο την Υφυπουργό Παιδείας κυρία Αναγνωστοπούλου, σχετικό Φ.Ε.Κ.: ΝΟΜΟΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 4386 ΦΕΚ 83/11-05-2016 ΑΡΘΡΟ 72. με τις τότε επικοινωνίες του Τατίδη Νικολάου.

Ας ευχηθούμε τώρα να πάρουμε και τα άλλα δύο τμήματα και το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς να γίνει αυτόνομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.