Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 14 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:



Θέμα 1ο
Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Κιλκίς, έτους 2017
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Θέμα 2ο
Διατύπωση απόψεων επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου/δραστηριότητας: "Βιομηχανία Κατασκευής Σκελετών και Μερών Σκελετών Αλουμινίου - Κατεργασία και Επικάλυψη Μετάλλων, της εταιρίας με την επωνυμία "ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. (πρώην ΑΛΟΥΦΥΛ)" που προτείνεται να εγκατασταθεί στο με αριθ. 21 Οικοδομικό Τετράγωνο της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς του Δήμου Κιλκίς, Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Θέμα 3ο
Αναμόρφωση [23η] Προϋπολογισμού Εσόδων - Εξόδων Δήμου Κιλκίς, οικονομικού έτους 2016
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ
Θέμα 4ο
Υποβολή αιτήματος προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης περί παράτασης ισχύος των υπ' αριθμ. 1310/19.03.2001 και 8623/25.10.2005 αποφάσεων του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που αφορούν την παραχώρηση των υπ' αριθμ. 4424α και 4424ε τεμαχίων αγροκτήματος Κιλκίς (Σ.Δ. 1970) στο Δήμο Κιλκίς
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΠΕΝΤΖΕΡΕΤΖΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
Θέμα 5ο
Παράταση διαδικασίας αξιολόγησης και ελέγχου των υποβληθέντων δικαιολογητικών και διαδικασίας ανανέωσης επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών, με καταληκτική ημερομηνία την 11.01.2017
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΠΕΝΤΖΕΡΕΤΖΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
Θέμα 6ο
Διαγραφή συμμετοχής επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών από τη λαϊκές αγορές Σ.Σ. Μουριών, Δροσάτου και Ευκαρπίας του Δήμου Κιλκίς  (αίτ.: Παπαδόπουλος Ιωάννης)
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΠΕΝΤΖΕΡΕΤΖΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
Θέμα 7ο
Χορήγηση αδείας σε παραγωγό πωλητή λαϊκών αγορών (Μιχαηλίδου Κωνσταντίνα του Θεοχάρη)
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΠΕΝΤΖΕΡΕΤΖΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
Θέμα 8ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής της Δράσης 1.2.1: "Εκθέσεις προόδου (Progress Report)"  του έργου με το ακρωνύμιο: "FACE" του Προγράμματος "Greece-FYROM, IPA Cross- Border programme 2007-2013"
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Θέμα 9ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής της Δράσης 2.1.1: "Επικοινωνιακός σχεδιασμός"  του έργου με το ακρωνύμιο: "FACE" του Προγράμματος "Greece-FYROM, IPA Cross- Border programme 2007-2013"
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Θέμα 10ο
Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο: "Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κιλκίς" στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κεντρική Μακεδονία" - Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β "Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - Ε.Κ.Τ." το οποίο συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ κα ΣΠΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Θέμα 11ο
Έγκριση υπογραφής σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού escrow account, μεταξύ του Δήμου Κιλκίς και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο: "Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (θύλακες ανεργίας)" στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020"
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ κα ΣΠΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Θέμα 12ο
Επιχορήγηση Πολιτιστικών - Αθλητικών Συλλόγων και λοιπών Νομικών Προσώπων Δήμου Κιλκίς για κάλυψη εκδηλώσεών τους
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημόσια Ειδική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,  θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 14 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το εξής θέμα Η/Δ:
Ψήφιση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Κιλκίς, έτους 2017 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.