Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Μητσοτάκης: "Η επένδυση στην Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση"

Επιμέλεια κειμένου: Γιάννης Λιναρδάκης*
«Η επένδυση στην Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση την οποία μπορούμε να κάνουμε στη χώρα μας. Η δημόσια Παιδεία πρέπει να στηριχθεί χωρίς αστερίσκους και χωρίς προκαταλήψεις».

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον αγιασμό στο 1ο Δημοτικό και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περάματος, όπου παρέστη.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους δασκάλους, σε όλους τους καθηγητές.

“Να είναι αυτό ένα όμορφο, δημιουργικό ταξίδι γνώσης και εμπειριών”, είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη προσωπικά τους δασκάλους, τους καθηγητές και το διευθυντικό προσωπικό του δημόσιου σχολείου, τονίζοντας πως: “Είναι αυτοί που κρατάνε το δημόσιο σχολείο όρθιο σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία”.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε ειδική μνεία στο Ειδικό Σχολείο. “Το Ειδικό Σχολείο, είπε, το οποίο στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, από δασκάλους, οι οποίοι με αυτοθυσία και με πολύ μεγάλη δημιουργικότητα, στηρίζουν τα παιδιά τα οποία έχουν ειδικές δεξιότητες. «Το Ειδικό Σχολείο», πρόσθεσε, « πρέπει κι αυτό με τη σειρά του να στηριχθεί και αποτελεί ένδειξη της ευαισθησίας κάθε κοινωνίας ο τρόπος με τον οποίο τελικά αντιμετωπίζει αυτά τα παιδιά».

* Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης,
Τομεάρχης Παιδείας, Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς,
Μ.Sc., Σχολική Ψυχολογία – Διαχείριση Κρίσεων στην Εκπαίδευση,
Μ.Sc., Διοίκηση των Σχολικών Μονάδων – MUNDIS (Άριστα 10),
Σύμβουλος Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού,
Αν. Αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.