Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάζω, διαβάζεις, διαβάζει, διαβάζουμε παρέα στη λέσχη ανάγνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Της Χαρούλας Καραμπίδου
Την πρώτη της συνάντηση μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 η λέσχη ανάγνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς στις 20:00 στο χώρο της βιβλιοθήκης. Η λέσχη διανύει τον έκτο χρόνο λειτουργίας της και συνεχίζει με την ίδια όρεξη για διάβασμα, συζήτηση και πρωτίστως επικοινωνία. 


Με αφορμή ένα βιβλίο που αποφασίζεται από κοινού, τα μέλη συναντιούνται συνήθως μια φορά το μήνα και ανταλλάσουν απόψεις, εμπειρίες και συναισθήματα που μπορεί να προσφέρει η ανάγνωση. Η λέσχη είναι ουσιαστικά μία παρέα με κοινό παρονομαστή τη φιλαναγνωσία, την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών αναφορικά με βιβλία και συγγραφείς. Μια καλή ευκαιρία να συναντιούνται άνθρωποι, να επικοινωνούν, να ταξιδεύουν μέσα από τις σελίδες.

Πρόσκληση, κάλεσμα για όλους αυτούς που θέλουν να συμμετέχουν, τους παλιούς και νέους φίλους της Λέσχης και γενικότερα του βιβλίου και ένα νέο ξεκίνημα με την ευκαιρία του Φθινοπώρου!!

Μία ακόμα πτυχή της προσφοράς και του εκπαιδευτικού-κοινωνικού ρόλου που διαδραματίζει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.