Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η νέα προσκοπική χρονιά ξεκίνησε για το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Συστήματος Προσκόπων Κιλκίς
Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα προσκοπική χρονιά στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις όμορφες εγκαταστάσεις του Συστήματος.

Παρουσία όλων των μελών του Συστήματος, Λυκοπούλων, Προσκόπων, Ανιχνευτών, μελών του Δικτύου, μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης αλλά και γονέων ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ευστάθιος Κοντοζίδης, συνεφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ευλόγησε τη νέα αρχή ευχόμενος υγεία, δύναμη και προκοπή για καλά και αγαθά έργα προς όφελος των ψυχών και της τοπικής κοινωνίας.

Ακολούθως, ο Αρχηγός Συστήματος, Γιώργος Χατζηβασιλείου παρουσίασε το νέο επιτελείο για την χρονιά 2016-2017 και μαζί με τους Αρχηγούς έκανε τις αναβάσεις των Λυκοπούλων στην Ομάδα, των Προσκόπων στην Κοινότητα και των Ανιχνευτών στα ενήλικα στελέχη του Σ.Ε.Π.

Η πρώτη μεγάλη συνάντηση ολοκληρώθηκε με παρουσιάσεις βίντεο από τις δραστηριότητες της χρονιάς και κυρίως των κατασκηνώσεων (Θάσος και Λευκάδα) ενώ το ερχόμενο Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στις 6 μ.μ. στο πάρκο – Κήπος θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια για τα μέλη του Συστήματος και τους φίλους τους!

Το «κυνήγι» ξεκίνησε για νέα μονοπάτια! «Έσο Έτοιμος»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.