Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Φιλικό με Γευγελή Σκοπίων οι άνδρες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το τέταρτό του φιλικό αγώνα θα δώσει τη Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ο Κιλκισιακός. Αντίπαλος του ΑΟΚ θα είναι η Γευγελή Σκοπίων, η οποία αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική της γειτονικής χώρας.

Ο Μάκης Δανδίκας προπονεί τους ποδοσφαιριστές του στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου. Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, ούτως ώστε να είναι πανέτοιμη η ομάδα για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Πρώτο τεστ με Άσπρο για Κιλκισιακό Β΄
Τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία του Κιλκισιακού Β΄ (Σταυροχώρι) στο γήπεδο του Σταυροχωρίου, ενώ τη Κυριακή στο συγκεκριμένο γήπεδο θα δοθεί και το πρώτο φιλικό με τον Άσπρο.

Ο Γιώργος Πελίδης έχει στη διάθεσή του πλειάδα ποδοσφαιριστών, κάτι που κάνει πιο εύκολη τη προπόνηση μιας και υπάρχουν λύσεις. Σήμερα Παρασκευή υπάρχουν εργομετρικά για τους νεαρούς παίκτες της δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού.

Με το φιλικό της Κυριακής απέναντι στον Άσπρο, το νεανικό συγκρότημα θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα.

Στάλθηκαν τα έγγραφα για τη Γυναικεία Ομάδα
Το πρωί της Παρασκευής ο Κιλκισιακός μέσω της ΕΠΣ Κιλκίς απέστειλε στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή της νεοσύστατης Γυναικείας Ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Αυτό που απομένει πλέον είναι η έγκριση από πλευράς ΕΠΟ, και ακολούθως ο Κιλκισιακός θα προβεί στην έκδοση των δελτίων των κοριτσιών, με το υπάρχον ρόστερ να μετρά ήδη 22 παίκτριες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.