Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ προς τους επιτυχόντες και μη μαθητές

"Αγαπητά μου παιδιά,
Μέσα από την καρδιά μου σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και συμμετέχω ολόψυχα στη χαρά σας, αλλά και σ’ αυτήν των γονέων σας και των εκπαιδευτικών σας, για την είσοδό σας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πατρίδος μας. Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και ένα νέο αρχίζει με περισσότερες αυτή τη φορά απαιτήσεις και δυσκολίες.
Δικαιώθηκαν οι προσδοκίες σας, καθώς και οι κόποι και οι προσπάθειες των τελευταίων ετών.

Προτρέπω δε σε όσους δεν τα κατάφεραν να συνεχίσουν την προσπάθεια με δύναμη και αισιοδοξία. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στην επιτυχία.

Εύχομαι οι γνώσεις και τα εφόδια που θα αποκτήσετε να δώσουν τη δύναμη να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις και στις προκλήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε και να χτίσετε ένα λαμπρό μέλλον με ήθος και κατά Χριστόν προκοπή.

Σε αυτήν σας την πορεία, είθε ο Θεός να σας ευλογεί, να φωτίζει το δρόμο σας και να καθοδηγεί τα βήματα σας και μαζί σας θα έχετε τις καθημερινές προσευχές μου και την αγάπη μου.

Καλή επιτυχία στη νέα σας πορεία!


Ο Θεός να είναι πάντα μαζί σας."

Ο πνευματικός σας πατέρας
Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου
Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.