Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς
Επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 κλιμάκιο της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κ. Βιολιτζή και ως εκπρόσωπο του κόμματος τον Βουλευτή του νομού Γ. Γεωργαντά.

Το κλιμάκιο της ΝΟΔΕ υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΚΚΣ Κέντρου Διημέρευσης ΑΜΕΑ κ. Παύλος Θωμαϊδης – περιφερειακός σύμβουλος Κιλκίς και το προσωπικό.

Ο κ. Θωμαϊδης ευχαρίστησε καταρχάς για την επίσκεψη τους τα στελέχη και τον Βουλευτή της ΝΔ τονίζοντας ότι είναι πρώτη φορά που πολιτικός οργανισμός επισκέπτεται το Κέντρο.

Ακολούθως έκανε μια παρουσίαση για το σκοπό και το πολύ σημαντικό έργο το οποίο επιτελεί ο φορέας του οποίου υπεύθυνος είναι από την 17η Νοεμβρίου 2014 και αναφέρθηκε στην ανακαίνιση που υλοποιήθηκε χάριν της γενναίας προσφοράς του Ιδρύματος Νιάρχου με κόστος που ανέρχεται στα 130.000 ευρώ (τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν λίγες μέρες πριν 4 Ιουνίου 2016).

Το λόγο ακολούθως έλαβαν εκπρόσωποι των εργαζομένων οι οποίοι ενημέρωσαν πιο επισταμένα και διεξοδικά για τις δράσεις και τα ζητήματα που έχουν καθημερινά να διεκπεραιώσουν. Ζήτησαν δε τη στήριξη όλων των φορέων αλλά και των απλών ανθρώπων ευχαριστώντας επί τη ευκαιρία για την αρωγή τους τοπικές εταιρείες και πολιτιστικούς και άλλους συλλόγους που εθελοντικά προσφέρουν για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου.

Ο Βουλευτής Κιλκίς στην τοποθέτηση του ανέφερε ότι η επίσκεψη αυτή του κλιμακίου της ΝΔ αποτελεί την θέση του κόμματος και του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την έμπρακτη στήριξη σε κοινωνικές δομές και δράσεις που στόχο έχουν την βοήθεια και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο μας στις δύσκολες εποχές που περνά η Πατρίδα μας.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ κ. Κ. Βιολιτζής ο οποίος αφού εξήρε το έργο των εργαζομένων και του Συμβουλίου του οποίου επικεφαλής είναι ο κ. Θωμαϊδης ανέφερε ότι η ΝΟΔΕ θα είναι στο πλευρό του Κ.Κ.Σ. και μάλιστα δεσμεύθηκε ότι κατόπιν συνεννόησης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά του Κέντρου καθώς και εκπαιδευτική εκδρομή, δράσεις που θα συνδιοργανώσουν από κοινού το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και η ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς.

Η Επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στους ολοκαίνουργιους χώρους όπου φιλοξενούνται τα γραφεία του προσωπικού, αίθουσα ψυχολογικής υποστήριξης, εργοθεραπείας, φυσιοθεραπείας, φυσικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης κ.α.

Στο κλιμάκιο της ΝΟΔΕ ΝΔ συμμετείχαν η Αναπληρώτρια Πρόεδρος Αμ. Ξοπλίδου, ο Γραμματέας Μ. Παπαδόπουλος, η Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Ελ. Παπαδοπούλου, η Αναπληρώτρια Γεν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Ν. Σωτηριάδου, ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Λ. Κοζάρης καθώς επίσης και το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Τ. Πέτρογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.