Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Ο τομεάρχης αγροτικού της Ν.Δ. στον Βεργιδη

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ν. Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Τομεάρχη Αγροτικού Βουλευτή Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδη.

Στο κλιμάκιο από πλευράς ΝΟΔΕ συμμετείχαν ο Γ. Γραμματέας της οργάνωσης Μ. Παπαδόπουλος, ο υπεύθυνος Αγροτικού Αλ. Σημαιοφορίδης και ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού Λαζ. Κοζάρης. Ήταν παρόντες εκτός του Αντιπεριφερειάρχη Ανδ. Βεργίδη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π. Θωμαίδης και Κ. Γιαννόπουλος. Από το Δήμο Κιλκίς συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Γ. Γαβριηλίδης και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Πρ. Πεντσερετζής. Παρών ήταν ο π. Βουλευτής Θ. Πασσαλίδης.

Μετά από μια μικρή τοποθέτηση του κ. Κασσαπίδη το λόγο έλαβαν όλοι σχεδόν οι μετέχοντες στη σύσκεψη. Όλες οι τοποθετήσεις κινήθηκαν στο ασύμφορο πλέον κόστος της αγροτοκτηνοτροφικής δραστηριότητας. λόγω των υψηλών τιμών στα εφόδια και των μειωμένων τιμών στα παραγόμενα προϊόντα

Οι λαβόντες το λόγο επεσήμαναν ότι με το νέο Ασφαλιστικό- Φορολογικό θα επέλθει η χαριστική βολή στην παραγωγική διαδικασία. Έγινε λόγος για αλλαγή στην κατεύθυνση της συζητούμενης νέας κοινής Αγροτικής Πολιτικής, ενώ όλοι οι μετέχοντες στη σύσκεψη υποστήριξαν ότι η Νέα Δημοκρατία ενόψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας θα πρέπει στον Αγροτοκτηνοτροφικό Τομέα να ακολουθήσει αυστηρό και ρεαλιστικό πρόγραμμα, χωρίς υποσχέσεις ανέφικτων στόχων.

Στη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια εκτός του κ. Βεργίδη και των Περιφερειακών Συμβούλων έλαβαν τον λόγο οι Αλ. Σημαιοφορίδης, Γ. Γαβριηλίδης, Θεοδ. Πασσαλίδης, Πρ. Πεντσερετζής, Γ. Τερζής, Φ. Οσιπίδης, Ευστ. Καριπίδης, Δ. Φωτιάδης, Ιω. Μιχαηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου