Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

"Πάπαλα και φέτος η λειτουργία του ΤΕΙ Κιλκίς - Ποιοι φταίνε"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
"Με θλίψη μου φθάνω να ανακοινώσω πως χάρη στα πλοκάμια της γραφειοκρατίας, το ψέμα και την αδιαφορία ορισμένων δεν θα προλάβει να λειτουργήσει ούτε τον φετινό Σεπτέμβριο το νέο κτίριο του Τ.Ε.Ι Κιλκίς.

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι η έγκαιρη παράδοση του νέου κτιρίου. Η καθυστέρηση οφείλεται σε εκκρεμείς εργολαβίες από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και δεν είναι δυνατή η επίσημη παράδοση του κτιρίου, εάν δεν ολοκληρωθούν οι πρότερες διαδικασίες. Το ΥΠΠΕΘ δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση αυτή, η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, και στην ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των τοπικών αρχών του Κιλκίς.

Συνεχίζεται η δαπάνη πολλών χρημάτων για συντήρηση και ανακαινίσεις στο κτίριο, και δεν φαίνεται να ενδιαφέρει κανένα να γίνει η έγκαιρη παράδοση του κτιρίου. Ποιόν επιβαρύνουν αυτές οι δαπάνες αφού δεν παραδόθηκε το κτίριο;

Αν πληρώνει έστω και ένα ευρώ το Δημόσιο η ο Δήμος, δηλαδή εγώ, εσύ, εσείς, μήπως είναι παράνομο;

Να ανακοινώσουν οι υπεύθυνοι από πότε υφίσταται το πρόβλημα και γιατί δεν λύνεται. Δεν μπορεί να μη υπάρχει λύση εδώ και τέσσερα χρόνια, μετά την αποπεράτωση του έργου. Ποιοι είναι οι άμεσα υπεύθυνοι που δεν θέλουν να παραδοθεί το κτίριο και να χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό που κτίστηκε.

Αργά, όμως σταθερά θα λυθεί το πρόβλημα από τους ΑΝ.ΕΛ και θα φανούν οι υπεύθυνοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.