Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1st Fitness & Day Art του Kinesis–Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis–Gym Kilkis
Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Fitness and Day Art που διoργάνωσε ο Α.Σ Σωκράτης με την υποστήριξη του γυμναστηρίου μας Kinesis–Gym.

Φέτος αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ότι πιο νέο και ιδιαίτερο για τα δεδομένα της πόλης μας, προβάλλοντας την μεγάλη σημασία που έχει η άσκηση για την ζωή όλων. Ελπίζοντας να γίνει θεσμός στα επόμενα χρόνια.
Σε συνεργασία με την κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία προηχογραφημένων προγραμμάτων Les Mills παρέχουμε υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες. Με χαρά και γεμάτοι ενθουσιασμό το Σάββατο 9 Ιουλίου στην πλατεία Ειρήνης παρουσιάσαμε ένα δείγμα από την δουλειά μας.

Η βραδιά ξεκίνησε με το ομαδικό πρόγραμμα Bodypump, το οποίο έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των πελατών μας. Πρόκειται για την αυθεντική τάξη με βάρη που βελτιώνει την δύναμη, τονώνει το σώμα και μας ωθεί στα όρια κάθε φορά. Η παρουσίαση έγινε από τις πλέον έμπειρες γυμνάστριες Δημητριάδου Ειρήνη και Ορμανίδου Φιλιώ.
Ακολούθησε RPM, το ομαδικό μάθημα ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο που βελτιώνει την φυσική κατάσταση και γίνεται με την χρήση ενός ειδικά σχεδιασμένου στατικού ποδηλάτου. Η παρουσίαση έγινε από τον επίσημο instructor Μαυρογενίδη Παναγιώτη.

Ευχαριστούμε τα μέλη του γυμναστηρίου που σε κάθε νέα προσπάθεια ,μας στηρίζουν και μας δίνουν κίνητρα να γινόμαστε καλύτεροι. Η θέληση και η αγάπη σας για την γυμναστική μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τόσα.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας ενθάρρυναν με το χειροκρότημα τους. Σας υποσχόμαστε ότι δεν τελειώνουμε εδώ ,θα ακολουθήσουν πολλές εκδηλώσεις με σκοπό να προάγουν σώμα και πνεύμα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο Δήμο Κιλκίς, τον Δήμαρχο Δημήτρη Σισμανίδη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Τσαντάκη Δημήτρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.