Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

1st Fitness and day art απο το Kinesis-Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του μέχρι και σήμερα το γυμναστήριο μας Kinesis-Gym πρωτοπορεί σε μορφές άσκησης και σύγχρονες παροχές, συγκεντρώνοντας όλες τις καινοτόμες υπηρεσίας Fitness και Wellness δημιουργώντας νέες τάσεις.

Η συνεργασία μας με την κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία προηχογραφημένων προγραμμάτων Les Mills μας βοήθησε να παρέχουμε υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες.

Με χαρά και γεμάτοι ενθουσιασμό θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε ένα δείγμα της δουλειάς μας μιας και το καλοκαίρι έχει έρθει και τα event του γυμναστηρίου έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου λοιπόν, αφήνουμε για λίγο τις αίθουσες και μαζί με όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται θα βρισκόμαστε στην Πλατεία Ειρήνης όπου θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα BODYPUMP και RPM.

Σε αυτήν την μικρή γιορτή του Fitness μπορούν να συμμετέχουν όλοι μέλη και μη του γυμναστηρίου, θα χαρούμε να γυμναστούμε παρέα με όλους όσους επιθυμούν να πάρουν μια γεύση με το τι γίνεται μέσα στις αίθουσες του γυμναστηρίου.

Για δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση δηλώστε συμμετοχή στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο τηλέφωνο 23410-20450.

Ραντεβού το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 19:00 στην πλατεία Ειρήνης, η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να παρέχουμε υπηρεσίες για καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.