Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Δυναμικό "παρών" του Kinesis-Gym Kilkis στο Zumbathon

Στις 22 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το ΖUMBATHON (Ζumba Marathon). Tο Zumbathon είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση που όλο το ποσό από την πώληση των εισιτηρίων πηγαίνει σε άτομα που έχουν ανάγκη. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του Συλλόγου «Αρωγή+12» που είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος συμπαράστασης σε άτομα με προβλήματα εθισμού.
Το Kinesis-Gym δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την προσπάθεια, καθώς πάντα η συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση όλων των μελών μας σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι μεγάλη.

Η πιστοποιημένη Zumba instructor του γυμναστηρίου μας Barbora Κοσμίδου μαζί με την ομάδα της Zumba –Kinesis χόρεψαν για καλό σκοπό μαζί με άλλους 15 instructors για 2 ώρες, το κέφι και ο ενθουσιασμός όλων έφτασε στα ύψη.
Το Kinesis-Gym δεσμεύεται να συνεχίσει να ενισχύει την φιλανθρωπική συνείδηση, να αναπτύξει την συνεργασία, να προωθήσει την κοινωνική υπόσταση του χορού και να προωθήσει τον χορό γενικά ως ένα είδος δημιουργίας και εναλλακτικής άσκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.