Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο πρωτάθλημα Ταε κβο ντο, στη Λευκόβρυση Κοζάνης

Στις 28 Μαΐου 2016, ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε πρωτάθλημα Ταε κβο ντο στο κλειστό στάδιο της Λευκόβρυσης Κοζάνης, υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες γεννηθέντων από 2002 έως 2010. Διοργανωτής ήταν ο αθλητικός Σύλλογος Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης του Αλμασίδη Χρήστου.

Η συμμετοχή αθλητών από σωματεία της βόρειας Ελλάδας ήταν μεγάλη γι’ αυτό και η ταυτόχρονη χρήση οκτώ τερέν για την γρηγορότερη ροή άλλα και την μικρότερη ταλαιπωρία των μικρών αθλητών των σωματείων.

Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με σκοπό την ένταξη των μικρών αθλητών στην έννοια των αγώνων και την απόκτησης εμπειρίας για την μετέπειτα συμμετοχή των αθλητών στις επίσημες μεγάλες διοργανώσεις της ομοσπονδίας.

Στα πρωταθλήματα αυτά συμμετέχουν οι αθλητές από τα πρωταγωνιστικά τμήματα κάθε σωματείου για να μεταβούν σιγά σιγά στην αγωνιστική ομάδα του Σωματείου.

Από τον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές:

1. Δεγκιάρη Διονυσία κατηγορία κορασίδων 2009 -21 κιλά
2. Ευγενίδης Βεγγάλης κατηγορία παίδων 2008 -45 κιλά
3. Κεσίδης Δημοσθένης κατηγορία παίδων 2008 -24 κιλά
4. Κετικιδης Χρηστος κατηγορία παίδων 2008 -24 κιλά
5. Κετικιδης Κωνσταντινος κατηγορία παίδων 2008 -33 κιλά
6. Μαυροκεφαλίδης Γιώργος κατηγορία παιδων 2010 -21 κιλά
7. Πουντζουκίδης Μιχαήλ κατηγορία παίδων 2009 -28 κιλά
8. Σαμαράς Ελευθέριος κατηγορία παίδων 2008 -36 κιλά
9. Ραφαηλιδης Γιωργος κατηγορια παιδων 2010 -36 κιλα

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των μικρών αθλητών του σωματείου, που αγωνίσθηκαν για πρώτη φόρα και έδειξαν την ανάλογη μαχητικότητα συγχαίροντας παράλληλα όλους τους αθλητές για τις εμφανίσεις τους. Μετάλλια και διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.