Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Κιλκίς: Εκδήλωση για τους πολιτικούς πρόσφυγες

Δελτίο τύπου του Παραρτήματος Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ
Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ θα πραγματοποιήσει – την εξ’ αναβολής – εκδήλωση με θέμα: «Οι Πολιτικοί Πρόσφυγες του Δ.Σ.Ε.», την Κυριακή 19 Ιούνη 2016, στις 7:00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, όπου θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση της Ιωάννας Στεφανίδου: «Με τη σκέψη στην Πατρίδα».

Η παράσταση είναι βασισμένη σε γραπτές και προφορικές μαρτυρίες πολιτικών προσφύγων, από τη θεατρική ομάδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ» της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Θεσσαλονίκης.

Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ καλεί τους πολιτικούς πρόσφυγες του νομού, τους απογόνους των πολιτικών προσφύγων και των αγωνιστών της Εθνικής Αντίσταση και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να παρακολουθήσουν ένα έργο όπου οι ίδιοι οι Πολιτικοί Πρόσφυγες του Δ.Σ.Ε. μιλούν για τη ζωή τους. Καλεί, επίσης, κάθε εργαζόμενο, άνεργο, και ιδιαίτερα τη νεολαία του νομού να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση η οποία αποτελεί ζωντανή μαρτυρία της ιστορίας του τόπου μας και μπορεί να φέρει τη νέα γενιά πιο κοντά στην ιστορική αλήθεια.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.