Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Τι είπε ο Σούλης στην Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης παραβρέθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στην Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς στο Πολύκαστρο.

Ο κ. Καζαντζίδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Συντονιστή Βουλευτή Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και Πρώην Υπουργό κ. Θ. Καράογλου και παρακολούθησε την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε με τον καλύτερο τρόπο η Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος στο νομό μας. Για την άψογη δε οργάνωση της Συνέλευσης συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Κ. Βιολιτζή καθώς και τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Παιονίας Αστ. Τάτση και όλα τα τοπικά στελέχη του κόμματος στην Παιονία για την παρουσία τους.

Απαντώντας στις τοποθετήσεις κατοίκων της περιοχής και του Αντιδημάρχου Παιονίας Γιάννη Αδαμόπουλου για την δημιουργία διοδίων στους Ευζώνους με σκοπό να περιοριστεί η οικονομική αιμορραγία προς τα Σκόπια, ο Πολιτευτής της ΝΔ ανέφερε τις ενέργειες που είχε κάνει προς τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ για να ανοίξουν τα διόδια στους Ευζώνους και τη συνεργασία του με τον τότε Γ.Γ. Δημοσίων Έργων Στράτο Σιμόπουλο για το θέμα.

"Δεν προχώρησε το άνοιγμα των διοδίων επειδή έκλεισε το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας " είπε χαρακτηριστικά και το θέμα βρίσκεται σήμερα στα συρτάρια της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΑΕ.

Ο κ. Καζαντζίδης αναφέρθηκε τέλος στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει η ΝΔ προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.