Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

"Έγραψε" πάλι η Ομάδα Κρουστών «άιΝτος» Κιλκίς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» στις 4 και 5 Ιουνίου 2016 που διοργάνωσε η Ομάδα Κρουστών «άιΝτος» του πολιτιστικού συλλόγου Ίριδα σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου δόθηκε μεγάλη συναυλία στο θέατρο λόφου αφιερωμένη στην ποντιακή μουσική όπου συμμετείχαν: Η ομάδα Κρουστών «άιΝΤΟς» με τον λυράρη Γρηγόρη Κολεσιώτη, Ομάδα Νταουλιών από το Κιλκίς και το συγκρότημα «Αργατεία» από τη Θεσσαλονίκη.

Στη συναυλία συμμετείχε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ» Αγίου Μάρκου Κιλκίς με ποντιακούς χορούς.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στην πλατεία του κήπου πραγματοποιήθηκαν δράσεις για τους μικρούς μας φίλους. Εργαστήρια κρουστών, ζωγραφικής, θεατρικού παιχνιδιού, Πηλού, κατασκευής μουσικών οργάνων με ανακυκλώσιμα υλικά.

Η Ομάδα Κρουστών «άιΝτος» επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Γρηγόρη Κολεσιώτη, την Ομάδα Νταουλιών και τον Σύλλογο Αγ. Μάρκου «Οι Μωμόγεροι» για την ευγενική και πολύ σημαντική συμμετοχή τους.

Ευχαριστεί επίσης τους: BOHEME ESPRESSO BAR, DAILY BISTRO-ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ, GOLDEN ATLHOS, NAILS AND MORE - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, PRINT AND PAPER -ΛΑΒΑΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ,
ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΔΩΡΑ –ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΟΠΤΙΚΑ ΚΟΝΤΕΣΙΔΟΥ, ΡΑΝΤΣΟ, ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ –ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΜΕΤΡΟ, ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ για την γενναιόδωρη υποστήριξή τους, την Κική Πασχαλίδου για την παρουσίαση του προγράμματος της συναυλίας, τους εθελοντές Σαμαρείτες και Νοσηλευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Παραρτήματος Κιλκίς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση προκειμένου να παράσχουν τις υπηρεσίες τους και όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.