Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

4ο Festival Mouson & Music Direction, Ιούλιος–Αύγουστος 2016

Το Φεστιβάλ Μουσών επανέρχεται δριμύτερο και ανανεωμένο, φιλοδοξώντας να προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση με πολλή μουσική στους κατοίκους της Πιερίας, αλλά και των γύρω περιοχών.
Μ΄ ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών, το 4ο Festival Mouson & Music Direction, που φέτος μετακομίζει σ΄ έναν καινούριο χώρο, στην Παραλία Κατερίνης, αντί του Πάρκου των Μουσών στα Πιέρια Όρη, είναι πλέον γεγονός! Σε μία προνομιακή θέση, που απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης, οι διοργανωτές καλούν όλους τους φίλους τους να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Πηγή έμπνευσης του Φεστιβάλ, που αισίως φτάνει στην τέταρτη χρονιά του, αποτέλεσαν οι Εννέα Μούσες και σκοπός του είναι να υπηρετήσει τις τέχνες που εκπροσωπεί η κάθε Μούσα ξεχωριστά. Το «ταξίδι», που ξεκίνησε το 2012 και συνεχίζεται σήμερα, με σημαία του τον πολιτισμό, στόχο έχει να δώσει βήμα σε καλλιτέχνες φημισμένους στο ελληνικό στερέωμα, αλλά και σε νέους ανερχόμενους, που υπηρετούν την τέχνη.

Στο 4ο Festival Mouson & Music Direction δίνουν ραντεβού μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Στέλιος Ρόκκος, Έλενα Παπαρίζου, Locomondo, Koza Mostra, ενώ στο πρόγραμμά του – το οποίο στο σύνολό του θ΄ ανακοινωθεί σύντομα - περιλαμβάνεται και ένα mini rap festival.

Μπορεί το Φεστιβάλ να μετακομίζει… νότια και να μεγαλώνει σε διάρκεια, ωστόσο, παραμένει πιστό στον σκοπό του και υπόσχεται να ικανοποιήσει όλα τα… γούστα με μουσικές που απογειώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.