Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Στο τουρνουά του Μακροχωρίου η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στο τουρνουά της Ακαδημίας του Μακροχωρίου έλαβε μέρος η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού τη Κυριακή 8 Μαΐου. Στην Ημαθία μετέβησαν τρία τμήματα των φυτωρίων. Μια ομάδα Προπαίδων, μία Τζούνιορ και μία Προτζούνιορ, με τα παιδιά μας να παίζουν, να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν, αφού σε τέτοια γεγονότα δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι.

Οι Προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη σημείωσαν τρεις νίκες και μια ήττα. Επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι με 5-0 των All Stars Παλαιοχωρίου, με 1-0 της Νίκης Αξού και με 3-0 του Μακροχωρίου. Στο τελευταίο τους αγώνα, το "καθαρό μυαλό" έλειπε, με τη κούραση του ταξιδιού να κάνει την εμφάνισή της και τον Μακεδόνα Βέροιας να επικρατεί στη τελευταία φάση με 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για φέτος μετά από είκοσι αγώνες.

Οι τζούνιορ που καθοδηγήθηκαν από τον Γιώργο Πελίδη έδωσαν και αυτή από τη μεριά τους τέσσερα παιχνίδια, δείχνοντας το ταλέντο τους, αλλά κυρίως το ήθος τους σε όλες τις αναμετρήσεις κερδίζοντας τις εντυπώσεις, απέναντι σε Παλαιοχώρι, Νίκη Αξού, Ειρηνούπολη και Άγιαξ Πέλλας.

Τη καλύτερή τους εφετινή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Προτζούνιορ του Αλέξη Φωτιάδη. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αρχίζει και αποδίδει, μιας και για πολλά από τα παιδιά αυτού του τμήματος, είναι η πρώτη χρονιά που ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα.

Θυμίζουμε πως φιλοσοφία της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού είναι να μην ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, καθώς σκοπός μέσα από τους αγώνες είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν. Άλλωστε μιλάμε για παιδιά που δεν έχουν μπει καν στην εφηβική ηλικία. Πλέον η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού μετρά πάνω από είκοσι εξορμήσεις για φέτος, δείγμα της δυναμικής που διαθέτει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.