Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

"Στη μνήμη της Μαρίας Χατζηκίδου"

Υπογράφει το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Στοματικής Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς,
Μαίρη Παρασκευαϊδου, Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Χρήστος Μάκος
"Γλυκειά μας Μαρία
Σε γνωρίσαμε μέσα από το Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής που αναπτύχθηκε στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική του Νοσοκομείου Κιλκίς για τα ΑμεΑ και τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις. 

Ήσουν από τα μέλη του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, που με προθυμία πληροφορήθηκε και έστειλε τα παιδιά του για να εισπράξουν δίκαια τα προσδοκώμενα οφέλη που ονειρευτήκαμε και οργανώσαμε στον τόπο μας. Και είμασταν πολύ χαρούμενοι που περατώθηκαν όλες σου οι συνεδρίες με τα τόσο καλά αποτελέσματα για εσένα.

Μέσα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις μας εισπράξαμε όμως και εμείς πολλά από εσένα. Έγινες μια φίλη. Η πάντα καλή διάθεσή σου, οι κουβέντες σου, το χαμόγελό σου και αυτό το αβίαστο ευχαριστώ σου μας οδηγούσαν κάθε φορά σε έναν υπαρκτό κόσμο έξω από τη συνηθισμένη καθημερινότητα, αυτόν τον κόσμο, που ενώ δεν έχει τις ψηφιακές ταχύτητες, οδηγούσε με ταχύτητα σε μια απεραντοσύνη της διαφορετικότητας, εκεί που λάμπει ένα άσπιλο φως, εκεί που μένουν άγγελοι, εδώ που είσαι τώρα.

Σε ευχαριστούμε για τις δυνάμεις που ακτινοβολούσες και τα όρια που μας οδηγούσες. Το σώμα σου αποτέθηκε στη γη, αλλά ο αιθέρας της ψυχής σου συνεχίζει να μας περιβάλλει και να μας δυναμώνει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου