Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Πετυχημένη η ποδοσφαιρική εκδρομή του Αλέξανδρου Κιλκίς σε Κομοτηνή και Ξάνθη

Απόλυτα πετυχημένη υπήρξε η ποδοσφαιρική εκδρομή των τμημάτων Προτζούνιορ (Ίντερ) και Τζούνιορ (Ρεάλ) του Αλέξανδρου Κιλκίς σε Κομοτηνή και Ξάνθη το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου.

Στην αποστολή συμμετείχαν 28 αθλητές, 3 προπονητές-συνοδοί ( Μιχάλης Αναστασιάδης και Κώστας Ντουντούκης ως προπονητές και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ως αρχηγός Αποστολής) και ισάριθμοι περίπου γονείς .

Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι μικροί ποδοσφαιριστές ήταν πλούσιες και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να μυήσουν τα παιδιά σε αξίες του Αθλητισμού όπως το ομαδικό πνεύμα, η αθλητική πειθαρχία και ο αλληλοσεβασμός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι τζούνιορ του Κώστα Ντουντούκη κέρδισαν τα συγχαρητήρια όλων με την σπουδαία νίκη τους με το αντίστοιχο τμήμα της Σκόντα Ξάνθης σε εναν καταπληκτικό σε εξέλιξη αγώνα, όπου το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Μια μέρα νωρίτερα έχασαν ''στα σημεία'' από το αντίστοιχο τμήμα του Πανθρακικού με σκορ 5-4, σε ένα παιχνίδι όπου οι μικροί ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού εκμεταλεύτηκαν με τον καλύτερο γι αυτούς τρόπο τα λάθη των μικρών του Αλέξανδρου.

Οι προτζούνιορ του Μιχάλη Αναστασιάδη πέτυχαν το απόλυτο των νικών επικρατώντας του Πανθρακικού με σκορ 6-2 παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και κερδίζοντας τα εύσημα των ιθυνόντων της ακριτικής ομάδας. Την δεύτερη μέρα επικράτησαν της Ακαδημίας του Ηρακλή Ξάνθης (ο Κανονισμός Λειτουργίας της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθης δεν προβλέπει σύσταση τμήματος προτζούνιορ) με σκορ 3-0.

Όλη η αποστολή του Αλέξανδρου Κιλκίς κέρδισε τις εντυπώσεις, όχι μόνο για την αγωνιστική απόδοση αλλά κυρίως για τη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού , στους αγωνιστικούς χώρους, στο ξενοδοχείο αλλά και κατά τις περιηγήσεις τους στις δυο ακριτικές πόλεις.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να συγχαρεί τους αθλητές της για την άψογη συμπεριφορά τους ,τους συνοδούς-προπονητές, τους γονείς που συμμετείχαν για την ουσιαστική συνεργασία τους, το ταξιδιωτικό γραφείο ''Κριεζή'' και ιδιαίτερα τον οδηγό και φίλο της Ακαδημίας Βασίλη Παυλίδη, τα ξενοδοχεία ''Chris & Eve'' και ''Le Chalet'' σε Κομοτηνή και Ξάνθη αντίστοιχα και φυσικά τους υπευθύνους των υποδομών της ΠΑΕ Πανθρακικός Κα Τσιγγέλη Ελένη και της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθης Κο Περικλή Καλογιάννη για την άψογη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.