Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Πασχαλινές δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Πασχαλινές δράσεις με ανάγνωση παραμυθιών, κατασκευές και χειροτεχνίες για παιδιά από 6 έως 12 ετών, θα πραγματοποιηθούν την Μεγάλη Εβδομάδα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς. Για την συμμετοχή στις δράσεις χρειάζεται προεγγραφή.

1. Μεγάλη Δευτέρα – 10:30 π.μ.Διαβάζουμε το βιβλίο “Η Ανάσταση του Χριστού” του Φίλιππου Μανδηλαρά
και φτιάχνουμε καλαθάκια κουνελάκια!!
Μεγ. Νήπια, Α' + Β' Δημοτικού

2. Μεγάλη Δευτέρα – 12:00 μ.μ.Διαβάζουμε το παραμύθι “Το Αυγό που δεν Σπάει Ποτέ” του Ευγένιου Τριβιζά και κατασκευάζουμε πασχαλινά καλαθάκια!!
Με την Νικολέτα Τσεσμετσίδου
(Γ' + Δ' Δημοτικού)

3. Μεγάλη Τρίτη – 10:30 π.μ.Διαβάζουμε το παραμύθι “Η Εξοχική Λαμπρή” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη
και στολίζουμε τα αυγά μας με την μέθοδο του ντεκουπάζ!!
Ε' + ΣΤ' Δημοτικού

4. Μεγάλη Τρίτη – 12:00 μ.μ.Διαβάζουμε το βιβλίο “Η Μαρουδίτσα που Έφερε την Πασχαλιά” της Ελένης Δικαίου και φτιάχνουμε σελιδοδείκτες λαγουδάκια!!
Με την Ντίνα Σιάκα
Μεγ. Νήπια, Α' + Β' Δημοτικού

5. Μεγάλη Τετάρτη – 10:30 π.μ.Διαβάζουμε το παραμύθι “Που Πήγε το Πάσχα;” του Βαγγέλη Ηλιόπουλου και φτιάχνουμε αυγοθήκες κοκοράκια!!
Με τις Παυλίδου Νίκη & Μπόσκου Κατερίνα
Γ' + Δ' Δημοτικού

6. Μεγάλη Τετάρτη – 12:00 μ.μ.Διαβάζουμε τις ιστορίες «Τα Κόκκινα Αυγά & Το Άγιος Φως» από το βιβλίο “Πασχαλινές Παραδόσεις” του Γιάννη Σμυρνιωτάκη και φτιάχνουμε αυγοθήκες λαγουδάκια!!!
Με τις Σοφία Μιχαηλίδου & Μάρθα Αραβίδου
Ε' + ΣΤ' Δημοτικού

Για εγγραφές και πληροφορίες από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.