Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

"Ευχαριστούμε τις εταιρίες ΜΕΤΡΟ, ΕΛΑΙΣ – UNILEVER ELLAS και AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ"

Ευχαριστήριο Δήμου Παιονίας
Η κρίση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος που ταλανίζει τον Δήμο Παιονίας εδώ και αρκετούς μήνες και η εγκατάσταση μεγάλου κύματος προσφύγων σε περιοχές του Δήμου μας, έχει ευαισθητοποιήσει το κοινό και κυρίως πολλές ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες είχαν την πρόθεση να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πρόσφυγες που αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα στους καταυλισμούς της περιοχής.


Θα θέλαμε λοιπόν, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευαισθησία και την ανιδιοτελή προσφορά τους την Εταιρεία ΜΕΤΡΟ Α.Ε. και την Δ/ντρια Εταιρικών Σχέσεων, κα Δήμητρα Δασκαλάκη για τη δωρεά τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και παιχνιδιών, την Εταιρεία ΕΛΑΙΣ – UNILEVER ELLAS για την δωρεάν διάθεση σκηνών και πλαστικών κουπών, καθώς και τα σουπερμάρκετ AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για τη δωρεά τροφίμων προς τους πρόσφυγες της Ειδομένης.

Στις δύσκολες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε σήμερα, κάθε πράξη προσφοράς είναι πολύτιμη και μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε τις άοκνες προσπάθειές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.