Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Δήλωση Σούλη Καζαντζίδη για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στο ν. Κιλκίς

Υπογράφει ο Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Ε. στο νομό Κιλκίς
"Eκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα Μέλη του κόμματος μας για την μαζική προσέλευση τους στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων Προέδρων και Συμβουλίων ΔΗΜΤΟ – ΔΗΜΤΕ και ασφαλώς Θερμά συγχαρητήρια και σε όλες και όλους τους υποψηφίους.

Θέλω να τους ευχαριστήσω που προσήλθαν μαζικά για να συμμετάσχουν στη μεγάλη, δημοκρατική και άκρως ουσιαστική εκλογική διαδικασία της μεγάλης μας παράταξης της Ν.Δ η οποία με οδηγό και καπετάνιο της τον νέο αρχηγό μας ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ πορεύεται ολοταχώς προς την επιτυχία.

Οδεύει ολοταχώς με όραμα και προοπτική προς την απαλλαγή της Πατρίδας μας από τον νέο εκπρόσωπο του αυριανισμού (ΣΥΡΙΖΑ) και της ακροδεξιάς πολιτικής πατερίτσας του (ΑΝΕΛ). Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς.

Ολοι μαζί από την αρχή εργαζόμαστε με μοναδικό στόχο μας την Ανάσταση της Ελλάδας ενισχύοντας με όλες μας τις δυνάμεις τον Πρόεδρο και το άξιο στελεχιακό δυναμικό του κόμματος μας.

Καλώ, κλείνοντας το μήνυμα μου αυτό, όλους τους συναγωνιστές μου φίλους και υποστηρικτές της μεγάλης μας παράταξης της Ν.Δ να προσέλθουν μαζικά και στις υπόλοιπες εσωκομματικές διαδικασίες που ακολουθούν και μέχρι το Εθνικό Συνέδριο για να ξανα-κάνουμε την Ελλάδα και πάλι ισχυρή και υπολογίσιμη δύναμη σε όλο τον κόσμο.

Θερμά συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά ευελπιστώντας σε αγαστή συνεργασία με τα νεοεκλεγέντα Μέλη και Προέδρους των Δημοτικών Οργανώσεων Κιλκίς και Παιονίας της Νέας Δημοκρατίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.