Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

SOS εκπέμπουν οι γιατροί του νοσοκομείου Κιλκίς

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς (ΕΝΙΚ) καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, τα μέσα ΜΜΕ και κάθε ενδιαφερόμενο τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, ώρα 10.00 πμ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Νέας Πτέρυγας για ανοικτή σύσκεψη με θέμα: «Τα δυσεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, τα οποία πληθαίνουν συνεχώς με την ολοένα αυξανόμενη ροή ασθενών προσφύγων και μεταναστών, τη μειωμένη χρηματοδότηση και τις τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό».

Αντικείμενό αυτής της σύσκεψης ο συντονισμός των τοπικών φορέων για την όποια βοήθεια δύναται να προσφερθεί και η πίεση προς την κυβέρνηση να «γιατροπορέψει» το ίδρυμα.


1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή πρέπει οι γιατροί του νοσοκομείου Κιλκίς κάθε φορά να ενημερώνουν τους φορείς και τα υπουργεία για τα όποια προβλήματα? Που είναι το οργανωμένο Κράτος? Που είναι οι υπηρεσίες ελέγχου υγείας? Το νοσοκομείο Κιλκίς έχει πολλά προβλήματα τα οποία έχουν πολλαπλασιαστεί με το μεταναστευτικό που ταλανίζει το Νομό και οι υπηρεσίες ελέγχου υγείας περιορίζονται στις όποιες παρατηρήσεις για την έκρυθμη λειτουργία, νάχαμε να λέγαμε... Κυρίες και κύριοι του υπουργείου υγείας,και εσείς του τομέα ελέγχου, είστε απαράδεκτοι . Συγχαρητήρια στο προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς που κρατά το ίδρυμα σε ικανοποιητικό επίπεδο με τα λίγα που τους προφέρονται, με προσωπικό κόστος και φιλότιμο.. Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.