Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Πρόγραμμα Εθελοντισμού στην Αγγλία, με αντικείμενο την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό Leonard Cheshire Disability (LCD) της Αγγλίας, προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας για ένα χρόνο, με βασικά καθήκοντα την ενασχόληση με άτομα με αναπηρία. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από το Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Οκτώβριο του 2017.

Ο LCD είναι ένας από τους μεγαλύτερους κοινωφελείς οργανισμούς της Αγγλίας και παρέχει υποστήριξη σε άτομα με αναπηρία τόσο στους χώρους τους όσο και στις δομές του οργανισμού. Ο LCD αναζητά έναν Έλληνα εθελοντή ηλικίας 18-30 ετών με αναπτυγμένη την αίσθηση της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, που ενδιαφέρεται με συνέπεια και υπευθυνότητα να συνεργαστεί με άτομα με αναπηρία.

Οι δράσεις τους προγράμματος περιλαμβάνουν δραστηριότητες όπως δημιουργική απασχόληση ΑΜΕΑ, ψυχαγωγία μέσω επιτραπέζιων και γλωσσικών παιχνιδιών, συνοδεία και υποστήριξη ΑΜΕΑ στην κοινωνική τους ζωή, μουσική και διαπολιτισμικές δραστηριότητες για ΑΜΕΑ καθώς και διοργάνωση εκδηλώσεων με σχετική θεματολογία.

Στους εθελοντές προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφή, τα αεροπορικά τους εισιτήρια, πλήρης ιατροφαρμακευτική ασφάλιση και καθώς και ένα ποσό κάθε μήνα για τα προσωπικά τους έξοδα.

Αναλυτικές πληροφορίες www.youineurope.gr. (http://wp.me/p2dnIT-tW)

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους καθώς και μια σύντομη συνοδευτική επιστολή στην οποία θα αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο project καθώς και αν έχουν εμπειρία σχετική με άτομα με αναπηρία (οποιασδήποτε μορφής εμπειρία, πχ συγγενικό πρόσωπο) στο email katarzyna.stepien@leonardcheshire.org με κοινοποίηση στο youineurope.evs@gmail.com. Τα δύο έγγραφα πρέπει να είναι στα αγγλικά και σε μορφή doc ή Pdf. Επίσης στο e-mail θα πρέπει να αναφέρουν ως Sending Organisation το You in Europe.

Προθεσμία αποστολής αιτήσεων 11 Μαρτίου 2016.

Αναλυτικές πληροφορίες http://wp.me/p2dnIT-tW

Και στο www.youineurope.gr, www.facebook/youineurope

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.