Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Πλωτές βίλες με άρωμα Κιλκίς στο Ντουμπάι

Με την ονομασία "Floating Seahorse Villas", αυτό το νέο πρότζεκτ υπόσχεται να ενθουσιάσει τους υποψήφιους πελάτες, οι οποίοι μάλλον θα πρέπει να διαθέτουν πολλά χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό για να απολαύσουν τις παροχές από αυτές τις βίλες.

Το χρονοδιάγραμμα λέει πως στα τέλη του 2016, θα παραδοθούν οι πρώτες σαράντα δύο (42) πλωτές βίλες, ενώ έχουν ήδη προπωληθεί εξήντα (60), οι οποίες είναι κατασκευασμένες σε τρία επίπεδα. Το ένα θα βρίσκεται κάτω από το νερό, το δεύτερο στο επίπεδο της θάλασσας, ενώ το τρίτο θα λειτουργεί σαν ένα είδος ταράτσας.

Με πάνω από 5.000 ώρες έρευνας και 13.000 ώρες σχεδιασμού και κόστος 2,8 εκατ. δολάρια σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η εταιρεία σχεδιασμού Kleindienst, οι πλωτές βίλες θα έχουν εμβαδόν 270 τ.μ στους εσωτερικούς χώρους, υπνοδωμάτιο, μπάνιο, τζακούζι κ.α. μέσα σε υπερπολυτελές περιβάλλον για απόλυτη χαλάρωση.

Θα βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το κέντρο του Ντουμπάι στη γνωστή αλυσίδα τεχνητών νησιών "World", ενώ η πρόσβαση θα γίνεται μέσω πλοίου ή υδροπλάνου.

Οι κατασκευαστές υπόσχονται να δημιουργήσουν και μια προστατευόμενη τεχνητή κοραλλιογενή περιοχή για την ασφαλή διαβίωση των ιππόκαμπων και όχι μόνο, που ζουν εδώ.

Το νέο και ξεχωριστό minimal συρόμενο σύστημα SUPREME S650 της ALUMIL η οποία εδρεύει στο Κιλκίς, επιλέχθηκε για αυτές τις πολυτελείς πλωτές βίλες που έχουν προκαλέσει το θαυμασμό του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο, μοναδικό στον κόσμο και σίγουρα αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό επίτευγμα.

Επιπλέον, τοποθετήθηκε το άρτιο «all time classic» ανοιγόμενο σύστημα M11000, καθώς και το καλαίσθητο structural σύστημα κάγκελων M8200. Το γεγονός ότι ο γνωστός διεθνής developer Kleindienst Group επέλεξε τα συστήματα της ALUMIL για το συγκεκριμένο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο δεν αποτελεί σύμπτωση, καθώς η Ελληνική πολυεθνική εταιρεία συμμετέχει σε πολλά μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχει ενισχύσει δυναμικά τη θέση της στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: Omorfa Taxidia facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.