Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Ήπιε νερό ο Εθνικός στην Κρύα Βρύση

Δελτίο Τύπου Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Μεγάλο διπλό στην Κρύα Βρύση για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, πολύτιμο βαθμολογικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Σκόρερ: 0 - 1 : 20΄ Κοτσαρίδης, 1 - 1 : 70΄ Τσιβλίδης, 1 - 2 : 73΄ Παπαδημητρίου.

Δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη για την ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας που έκλεισε αήττητη τον κύκλο των δύο συνεχόμενων αγώνων περνώντας με τον καλύτερο τρόπο από ισάριθμες δύσκολες έδρες (Αμπελόκηποι την περασμένη Κυριακή και Κρύα Βρύση σήμερα).

Και εάν προσθέσουμε στο σημείο αυτό και την τρίτη ενδιάμεση έξοδο (την περασμένη Τετάρτη στη Χαλκιδική για τον πρώτο αγώνα για το κύπελλο) στα Σήμαντρα τότε μέσα σε έξι ημέρες ο Εθνικός έκανε το απόλυτο κερδίζοντας σε τρεις αναμετρήσεις όλες μακριά από την έδρα του.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες γεγονός που επιβάρυνε ακόμη περισσότερο τον αγωνιστικό χώρο ο οποίος ήταν σε κακή κατάσταση και οι ποδοσφαιριστές είχαν να αντιμετωπίσουν και έναν ακόμη ... αντίπαλο.

Ο Εθνικός είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο πέραν της επίτευξης του τέρματος στο 20ο λεπτό με τον Κοτσαρίδη είχε και ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Νέστορα Στεφανίδη η οποία όμως δεν καρποφόρησε και το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο έληξε με το ρευστό 0 - 1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν, όπως αναμενόταν άλλωστε και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο και το κατάφεραν στο 70ο λεπτό με τον Τσιβλίδη ο οποίος ισοφάρισε σε 1 - 1 την αναμέτρηση και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ομως οι παίκτες του Απόλλωνα έμειναν όπως φαίνεται στους πανηγυρισμούς και πριν καλά καλά κοπάσουν οι χαρές τους ο Παπαδημητρίου είχε διαφορετική άποψη. Στο 73ο λεπτό ο Ιάσωνας "μιμούμενος" τον εαυτό του την περασμένη Κυριακή στους Αμπελόκηπους σκόραρε και πάλι βάζοντας την κιλκισιώτικη ομάδα μπροστά στο σκορ 1 - 2 αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης.

Οι παίκτες του Π. Διλμπέρη στον υπόλοιπο χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης προσπάθησαν αλλά δεν πέτυχαν κάτι περισσότερο και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να επιτύχουν και άλλο τέρμα.

Δίκαιο το αποτέλεσμα του αγώνα τον οποίο διαιτήτευσε ο κ. Δημήτριος Μίσσας - Σ. Δ. Τρικάλων, με βοηθούς τους κ.κ. : Κωτούλα Πέτρο - Σ. Δ. Τρικάλων / Βογιατζή Ελευθέριο - Σ. Δ. Καρδίτσας.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ( Π. Διλμπέρης ) : ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ (60΄ ΚΟΥΤΣΑΓΙΑΣ), ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ (51΄ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΝΕΣΤ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ (70΄ ΓΑΛΑΝΗΣ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
Απόλλων Κρύας Βρύσης-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 1-2

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Καμπανιακός 2-1

ΑΠΕ Λαγκαδά-Ηρακλής Αμπελοκήπων 4-3

Θύελλα Φιλώτα-Εορδαϊκός 2-0

Νέστος Χρυσούπολης-Καβάλα 3-1

Δόξα Δράμας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0

Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης (ώρα έναρξης : 15:30) 0 - 2

Έβρος Σουφλίου-FC Σερρών / Γαζώρου 3-0 α.α.

Ρεπό: Κοζάνη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Άρης 62

2 Δόξα Δράμας 49

3 Νέστος Χρυσούπολης 48

4 Καβάλα ΑΟ 37

5 Εορδαϊκός 2007 37

6 Απόλλων Καλαμαριάς 37

7 Καμπανιακός 35

8 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 34
9 Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 34

10 Λαγκαδάς 30

11 Κοζάνη ΦΣ 30

12 Απόλλων 1960 27

13 Θύελλα Φιλώτα 25

14 Εθνικός Αλεξανδρούπολης 25

15 Ηρακλής Αμπελοκήπων 21

16 Εβρος Σουφλίου 11

17 Εθνικός Γαζώρου 5

* Ο Εθνικός Γαζώρου έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα με απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.