Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Η γυμνή αλήθεια και η ανίκητη ελληνική Καμόρα που συνεχίζει να ελέγχει τα πάντα

Υπογράφει ο Δημήτρης Μπουντουτσίδης
Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν εδώ και δεκαετίες στην ανοργάνωτη και αθωράκιστη Χώρα μας και με όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τα πρόσφατα γεγονότα που η ανεκδιήγητη διαιτησία για μία ακόμη φορά δημιούργησε στην ΤΟΥΜΠΑ, δίνοντας αφορμή σε έναν ακόμη παράγοντα και νέο επενδυτή στη Χώρα μας και με αφορμή τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, του Κ. ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, οφείλω ως Έλληνας φορολογούμενος πολίτης και ως άνθρωπος που προσέφερε στην Ελληνική κοινωνία μέσα από τις δραστηριότητες του να πω δυο λόγια. 

Πιστεύω την απόφαση που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί απόσυρσης της ομάδας από το ΚΥΠΕΛΟ, θα την ενστερνιστούν και άλλα Διοικητικά Συμβούλια άλλων Ομάδων.

Και βεβαίως, αυτού του είδους αίσθησης αδικίας από οπαδούς ή φιλάθλους δεν δικαιώνει την ομάδα τους και την καταστρέφουν.

Όμως, κάποια στιγμή ο λαός πρέπει να ξεσηκώνεται και αυτή τη φορά είμαι με το μέρος των ξεσηκωμένων.


Εμείς δεν ψηφίζαμε και δεν ψηφίζουμε να έχουμε πολιτικούς μαριονέτες.

Ψηφίζαμε και ψηφίζουμε να έχουμε πολιτικούς για να οργανώσουν και να θωρακίσουν την Χώρα μας.

Ανοργανωσιά έχουν μόνον τα ΚΡΑΤΗ με ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ και αυτό δεν επιτρέπετε να υπάρχει σε ΚΡΑΤΗ που έχουν Μακραίωνη Αναγνωρισμένη Ιστορία.

Προς ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ και κάθε παράγοντα που πιστεύει ότι σε αυτή τη χώρα πρέπει να λειτουργήσει η ΙΣΟΝΟΜΙΑ και η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Ιβαν Σαββίδη,
Εμείς είμαστε παλιοί σε αυτόν τον τόπο και πληρώνουμε την Ελληνική καμόρα εδώ και πολλά χρόνια και ως γνωστό δύσκολα αντιμετωπίζετε, διότι είναι (έχει τον Capo Morra) απόλυτα ενταγμένη στην Ελληνική κοινωνία και γνωρίζει να κινείτε μέσα από την καθημερινή ζωή, χρησιμοποιώντας με το αζημίωτο τα παπαγαλάκια της με αποτέλεσμα να διαβρώνουν τον ιστό της Ελληνικής κοινωνίας.

Η γνωστή Ιταλική καμόρα λοιπόν , ωχριά μπροστά στη χθεσινή και σημερινή καμόρα που δημιουργήθηκε και οργανώθηκε από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ (μπούρδες επαγγελματικό και μπούρδα η ΣΟΥΠΑ ΛΙΓΔΑ) η συγκεκριμένη και διαχρονική Ελληνική καμόρα - εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να μπει σε τάξη και τούτο διότι δεν έχουμε οργανωμένο κράτος.

Κατά την άποψη μου δεν υπάρχει κράτος.

Το κράτος το κυβερνούν έμμεσα οι παρακρατικοί και αυτοί στα χέρια τους έχουν την δύναμη (του κράτους), είτε δια μέσου εντύπων, είτε δια μέσου οργανωμένων ομάδων, είτε δια μέσου άλλων μηχανισμών.

Βέβαια εάν με ρωτήσει κάποιος ποια είναι η Ελληνική καμόρα –δεν μπορώ να απαντήσω διότι αυτή είναι δουλειά του οργανωμένου κράτους και όχι ενός απλού ανθρώπου-, ούτε και ο Πουαρό είμαι, τέτοιους (Πουαρό) πρέπει να έχει ένα σοβαρό και οργανωμένο κράτος. Τέτοιους (Πουαρό) δεν έχουν μόνον τα ΚΡΑΤΗ με ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.

Κύριε Σαββίδη και όσοι παράγοντες ενδιαφέρεστε να λυθεί το θέμα των παρακρατικών μηχανισμών.

Ότι είναι να γίνει, να γίνει τώρα. Εάν δεν γίνει τώρα (όπως το γνωρίζετε και εσείς, αύριο θα είναι πολύ αργά) μπορεί σήμερα να ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ με τα καμώματα της διαιτησίας οι φίλαθλοι - οπαδοί στην ΤΟΥΜΠΑ, χτες στην ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, και προχτές κάπου αλλού. Σήμερα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και καλά κάνει ο κ. ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ με τις πρωτοβουλίες του και τα λεγόμενα του.

Εάν σήμερα δεν αποδώσουν αυτές οι πρωτοβουλίες του, αύριο θα είναι πολύ αργά, θα έλεγα είναι η ώρα: Tου « ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς», δηλαδή «ή με την ΑΣΠΊΔΑ ή πάνω στην ΑΣΠΙΔΑ», που έλεγαν και οι μανάδες της Σπάρτης στους γιούς τους, όταν πήγαιναν στον πόλεμο.

Εμείς δεν ψηφίζαμε και δεν ψηφίζουμε να έχουμε πολιτικούς μαριονέτες. Ψηφίζαμε και ψηφίζουμε να έχουμε πολιτικούς για να οργανώσουν και να θωρακίσουν την Χώρα μας.

Έχουμε πόλεμο και αυτός ο πόλεμος σταματά μόνον με αποφάσεις όπως αυτή που πήραν οι ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ και συμφωνώ όπως συμφωνούν πολλοί με όσους έχω συζητήσει με την απόφαση που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ και συγχαρητήρια για αυτή τους την απόφαση που «επικυρώσανε την απόφαση περί απόσυρσης της ομάδας από το ΚΥΠΕΛΟ, θα συμφωνούσα να αποσύρουν την ομάδα και από την ΣΟΥΠΑ ΛΙΓΔΑ.

Αυτό που βλέπουμε μετά από την μεταπολίτευση –δεν λέγετε αθλητισμός και δεν βασίζετε σε υγιείς βάσεις.

Και θα πρότεινα στον κ. Ιβαν Σαββίδη να μη πάρει τίποτα πίσω από όσα είπε ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

Στο πλευρό του δεν είμαστε μόνον οι ΠΑΟΚτσήδες αλλά και άλλοι Έλληνες που γεύονται τις ίδιες αδικίες.

Πιστεύω την απόφαση που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα την ενστερνιστούν και άλλα Διοικητικά Συμβούλια άλλων Ομάδων.

Κύριοι υπεύθυνοι παράγοντες συνεργαστείτε και θα τα καταφέρετε και ίσως θα είναι η αρχή δια μέσου του αθλητισμού να ξεβρομίσετε τον τόπο από την βρωμερή ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΚΑΜΟΡΑ, ίσως με αυτή σας την κίνηση διορθωθούν και άλλα σε αυτόν τον τόπο.

Υ.Γ. Δεν γνωρίζω τι θα καταφέρουμε όσοι γράφουμε για τα καμώματα της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ένα όμως γνωρίζω, ότι το κράτος πρέπει να οργανωθεί και να θωρακιστεί και αυτό είναι δουλειά της οργανωμένης πολιτείας και της εκάστοτε Κυβέρνησης η οποία πάντα πρέπει να χτίζει και να μη γκρεμίζει το σωστό της προηγούμενης.

Υ.Γ1. Συμπαραστέκομαι στις προσπάθειες του κ. Σαββίδη και των συνεργατών του και κατά την άποψη μου είναι σε σωστό δρόμο.

Υ.Γ2. Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στους οπαδούς, ούτε και στους φιλάθλους και τούτο διότι –αυτοί οι φίλαθλοι ήταν εκείνοι που χειροκρότησαν σε προηγούμενο αγώνα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αυτοί οι φίλαθλοι ήταν που χειροκρότησαν και άλλες ομάδες. Όμως όταν ο φίλαθλος ή ο οπαδός βλέπει να τον αδικούν και σε συνδυασμό την ύπαρξη εμπιστοσύνης με τα αραδιαζόμενα διαχρονικά ψέματα των αξιωματούχων, επιδεινώνεται το πρόβλημα.

Υ.Γ3 Και βεβαίως, αυτού του είδους αίσθησης αδικίας από οπαδούς ή φιλάθλους δεν δικαιώνει την ομάδα τους και την καταστρέφουν.

Όμως, κάποια στιγμή ο λαός πρέπει να ξεσηκώνεται και αυτή τη φορά είμαι με το μέρος των ξεσηκωμένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.