Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Κοντά στους άπορους συμπολίτες μας, σήμερα Καθαρά Δευτέρα ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές φαγητών στις άπορες οικογένειες, στούς άπορους συμπολίτες καί γενικά σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας!

Είχαμε μια μεγάλη προσφορά από τουρσιά, ελιές, παντζάρια από την εταιρεία Παρπαρά ΑΕ. 

Δυναμική στήριξη παρείχαν οι Πόντιοι Φίλοι από Γερμανία με επιταγή.

Από το σούπερ μάρκετ Συμεωνίδη είχαμε είδη διατροφής, ταραμά,  πατάτες, καλαμαράκια, θαλασσινά, σαρμαδάκια, γλυκίσματα για παιδιά, χαλβά, λαχανικά, είδη σαλατικών και  νηστίσιμα.

Προσφορές ελιές είχμε από τόν παραγωγό κ. Μπίκο 

Από τον Φούρνο Κωνσταντίνου Μπόζη είχαμε προσφορά 60 λαγάνες!

Τις φασολάδες ανέλαβαν οι εθελόντριες μας !

Οι γυναίκες φρόντισαν να έχουμε πρωί-πρωί μεγάλες κατσαρόλες με φασολάδες και φασόλια φούρνου. Η Καθαρά Δευτέρα μας βρήκε στά σπίτια μας να μαγειρεύουμε θαλασσινά, πατάτες βραστές, φασολάδα, χαλβά, σαλατικά, ελιές, πιπέρια, τουρσιά παντζάρι σαρμαδάκια και φασόλια πλακί. 

Οι άπορες οικογένειες με ένα τηλέφωνο προσέρχονταν να πάρουν τα πακέτα αγάπης φαγητού.

Η ευαισθησία, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη ήταν και θα είναι διάχυτες στο συνάνθρωπό μας από τον σύλλογο εθελοντών Ανάσα Ευαισθησίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τούς εθελοντές και εθελόντριες μας και όσους ανθρώπους στήριξαν το έργο σήμερα, την προσφορά στόν άπορο συμπολίτη. 

Η ημέρα αυτή ήταν γεμάτη από τρομερή κούραση αλλά μπορέσαμε να χαρίσουμε αξιοπρεπές γεύμα σέ πολλούς συμπολίτες μας που δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν ούτε καν τη λαγάνα.

Καλή Σαρακοστή με υγεία.  Ας δούμε δίπλα μας κάποια στιγμή τον συνάνθρωπο. Ας σταθούμε σε αληθινά προβλήματα και όχι σε οτιδηποτε αρκεί να φανούμε.Ταπεινότητα έδειξε ο Χριστός και αυτό ας κανουμε όλοι μας. Μοιράζομαι, νοιάζομαι  προσφέρω ας είναι οι κυρίαρχες λέξεις τις μέρες που διανύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.