Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Το Kinesis Gym Κιλκίς συμμετέχει στην απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση
Kinesis Gym
Κιλκίς
H διεύθυνση του γυμναστηρίου σας ανακοινώνει ότι με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες –συνδρομητές αλλά και προς τον κοινό αγώνα που γίνεται για την γενική πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 4-2-2016 κατά του προσχεδίου για το Νέο Ασφαλιστικό, θα συμμετέχει με τετράωρη στάση εργασίας από τις 10:00 π.μ εώς τις 14:00 μ.μ.

*Υ.Γ . Η διεύθυνση επικοινώνησε με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυμναστηριούχων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ ) για να ενημερωθεί αν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όπως μας ανακοινώθηκε δεν υπάρχει κάποια διοικητική απόφαση από τον φορέα και η συμμετοχή στην απεργία θα είναι κατά το δοκούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.