Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Kinesis-Gym Kilkis: 12 Συνεδρίες Power Plate + 1 Μήνας γυμναστήριο 99€

Ανακοίνωση του Kinesis-Gym Kilkis
Είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται λόγο του υψηλού ποσοστού λίπους που συσσωρεύεται στο σώμα, ακόμη και αυτοί που δεν έχουν πολλά παραπανήσια κιλά. 

Το Power Plate βοηθά στη βελτίωση της καύσης του λίπους και στη μείωση του λιπώδους ιστού μέσω της αύξησης του μεταβολισμού. Με το μασάζ αιμάτωσης, η δράση φτάνει ως τις προβληματικές ζώνες μειώνοντας τις φανερά και προκαλεί σύσφιξη των μυών.

Επίσης μερικά από τα πλεονεκτήματα είναι η αύξηση της μυϊκής δύναμης και ευελιξίας, η βελτίωση του εύρους των κινήσεων, η σταθερότητα και ο μικρότερος χρόνος ανάκαμψης μετά τη γυμναστική. Επιπλέον βελτιώνει το μεταβολισμό, την οστική πυκνότητα, την αύξηση των επιπέδων των αυξητικών ορμονών και τη βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας.

Πολλοί μπορεί να έχουν μια εικόνα αλλά να μην ξέρουν τι ακριβώς είναι και τι προσφέρει στο σώμα. Το Power Plate είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας μηχάνημα εξάσκησης με δόνηση που αποτελεί την κινητήρια δύναμη μιας νέας διάστασης στις λύσεις για την ευεξία σε κάθε ηλικία, τον τρόπο ζωής και το επίπεδο σωματικής ικανότητας. 

Η συσκευή αποτελείται από μια επίπεδη επιφάνεια και ένα μηχανισμό που δημιουργεί έντονες δονήσεις, οι οποίες μεταφέρονται στο σώμα του χρήστη που στηρίζεται πάνω στη συσκευή όρθιος ή με τα χέρια να ακουμπούν στις ειδικές λαβές του μηχανήματος. Το ερέθισμα προκαλεί αντανακλαστικές συσπάσεις στους μύες, που ανάλογα με την συχνότητα του μηχανήματος, φτάνουν ακόμα και τις 50 ανά δευτερόλεπτο.

Εμείς στο γυμναστήριο Kinesis –Gym σου δίνουμε την δυνατότητα να επωφεληθείς από τα πολλαπλά οφέλη του Power Plate μέσω της προνομιακής τιμής όπου προσφέρουμε 12 συνεδρίες Power Plate με προσωπικό γυμναστή και 1 μήνα παροχή γυμναστηρίου μόνο 99€!

*Περιορισμένος αριθμός πακέτων, κλείσε άμεσα την προσφορά.

Περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο 2341020450

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.