Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Οι «Βραδιές Θεάτρου» παρουσιάζουν τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη

Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα, σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

Οι «Βραδιές Θεάτρου» συνεχίζονται επιτυχώς
με την θεατρική παράσταση

«Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη 

από την Θεατρική Ομάδα ΣΦΕ ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 

σε σκηνοθεσία της Άννας Γιαννακίδου 

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21:00 

στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Φιλανθρωπική εκδήλωση υπέρ του ΣΦΕ Άγιος Στυλιανός 

Περίληψη:
Η Πραξαγόρα με μία ομάδα γυναικών καταφέρνουν πιάνοντας στον ύπνο τους άντρες τους, να τους πάρουν τα ρούχα και αφού τα φορέσουν να ψηφίσουν στην εκκλησία του Δήμου να δοθεί η εξουσία στις γυναίκες…

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Άννα Γιαννακίδου, Σκηνικά – Επιμέλεια κοστουμιών: Καλλιτεχνική ομάδα ΣΦΕ , Επιμέλεια μουσικής: Άννα Γιαννακίδου

Παίζουν: Οι εθελόντριες: Κική Γαλανάκη, Μαριάννα Γιαννακίδου, Δήμητρη Δεγρένη, Εύα Κορδατζάκη, Μαρία Πιπεροπούλου, Κλειώ Ρέπα, Φανή Σεραφειμίδου, Τζένη Τράντα.

Οι ηθοποιοί: Δημήτρης Βαλσαμίδης, Ηλίας Γεράκης, Αντώνης Χαρατζόγλου

Ακολουθούν: η παράσταση του Θεάτρου «ΆΡΜΑ» με το έργο: «ΑΚΟΥΝΑΔΕΙΣ» σε σύνθεση κειμένων και δραματουργική επεξεργασία Στέλιου Αμανατίδη, στις 4 Μαρτίου 2016 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» και η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας «Εν Αέρι» με το έργο «Εκείνος …και…Εκείνος…» (αποσπάσματα) του Κώστα Μουρσελά, στις 10 Μαρτίου 2016 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.