Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Αλέξανδρος Κιλκίς: Έκανε τα πάντα η ανδρική ομάδα για να δυσκολέψει την άνοδο της

Δεν έφτανε η ήττα στις Μουριές, ήρθε και και άλλη ήττα αυτή την φορά εντός έδρας από το Κοιλάδι με 0-2. Η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας αντιμετώπισε και πάλι υπεροπτικά την ψυχωμένη αντίπαλο της, η οποία κατέβηκε στο γήπεδο με αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα για την νίκη. 

Και έτσι έγινε… η φλύαρη υπεροχή του Αλέξανδρου δεν απέδωσε και σε δύο κόντρες επιθέσεις οι φιλοξενούμενοι πήραν πανάξια νίκη, δείχνοντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ότι τα παιχνίδια κερδίζονται με ιδρώτα και πάθος και όχι με τον καθησυχασμό της διαφοράς των 9 βαθμών από τον δεύτερο. 

Τώρα που η διαφορά είναι πλέον στους 6 βαθμούς ,θα πρέπει όλοι οι νεαροί παίκτες του Αλέξανδρου να ενστερνιστούν την κρισιμότητα του επόμενου παιχνιδιού και να δώσουν τις τελικές τους εξετάσεις για το αν είναι έτοιμοι να ανταγωνισθούν με επιτυχία τις ομάδες της επόμενης κατηγορίας. 

Πάντως οι παίκτες του Αλέξανδρου μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα του επόμενου παιχνιδιού και για να αποδείξουν ότι μόνο τυχαία δεν είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έδωσαν όρκο για νίκες στα επόμενα παιχνίδια. 

Η Ακαδημία πάντως οφείλει να παραδεχθεί την πανάξια νίκη του Ηρακλή Κοιλαδίου αλλά και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.