Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Εθνικός Νέου Αγιονερίου: Δύο πέναλτυ ένα για κάθε ομάδα έκριναν το παιχνίδι με την Καβάλα

Δελτίο Τύπου Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Δυο πέναλτυ ένα για κάθε ομάδα ήταν αρκετά για να κρίνουν το Κυριακάτικο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της γ΄ εθνικής κατηγορίας στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς μεταξύ του Εθνικού Ν. Αγιονερίου και του Α. Ο. Καβάλας και το ισόπαλο τελικό αποτέλεσμα 1 – 1 να είναι δίκαιο.

Οι δυο ομάδες με στόχο την νίκη παρατάχθηκαν στον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο του σταδίου του Κιλκίς και έδειξαν από την αρχή πάθος και δύναμη προκειμένου να επιβάλλουν αμφότερες τον ρυθμό έναντι των αντιπάλων τους.
Οι παίκτες το Π.Διλμπέρη με προσοχή και πείσμα κατέβαλαν γρήγορα τις "ορέξεις" των φιλοξενουμένων και ανεβάζοντας σταδιακά στροφές πήραν την πρωτοβουλία και άρχισαν να πιέζουν τα γκολπόστ του Αθανασίου ο οποίος όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και ήταν έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αποσοβήσει τον όποιο διαφαινόμενο "κίνδυνο".


Το κιλκισιώτικο συγκρότημα ασκώντας μεγαλύτερη πίεση κατόρθωσε να πατήσει περιοχή και έτσι κάπως ήρθε το 30ο λεπτό όταν και κέρδισε πέναλτυ με τον Στ.Στεφανίδη να το εκτελεί και να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, 1-0.

Στη φάση όμως αυτή η ατυχία χτύπησε την ομάδα του Εθνικού αφού ο σκόρερ λόγω τραυματισμού ζήτησε την αλλαγή από τον προπονητή του και αποχώρησε για τα αποδυτήρια όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ της ομάδας. Από αύριο θα εξεταστεί η πλήρης κατάσταση του τραυματισμού και το πόσο χρονικό διάστημα θα χρειασθεί για την αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή.

Στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου η πίεση στην εστία της φιλοξενούμενης ομάδας συνεχίσθηκε αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε για την ανάπαυλα του αγώνα με τους γηπεδούχους να προηγούνται με το ρευστό 1 – 0.

Στην επανάληψη και με την ίδια "φόρα" η οικοδεσπότες ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να σημειώσουν γρήγορα ένα δεύτερο γκολ όμως κάτι η απροσεξία στην τελική προσπάθεια κάτι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης κάτι τέλος η καλή λειτουργία των "Αργοναυτών" στα μετόπισθεν απέτρεψαν την διεύρυνση του σκορ.

Και κάπως έτσι βγήκαν με αξιώσεις στην αντεπίθεση οι Καβαλιώτες και σε φάση που δεν "μύριζε" γκολ (στο 75ο λεπτό) κέρδισαν πέναλτυ το οποίο εκτέλεσε ο Γρ. Παπαδόπουλος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γουναρίδη, 1 – 1.

Αντιδρώντας οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πατώντας πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή αλλά μέχρι εκεί χωρίς κάτι αξιόλογο.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Γ.Ταουσιάνη πίστεψαν περισσότερο στον εαυτό τους και προσπάθησαν κυρίως με αντεπιθέσεις να "κλέψουν" κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό της ισοπαλίας όμως όλα παρέμειναν όπως είχαν διαμορφωθεί με τα δυο πέναλτυ και ο Σερραίος διαιτητής κ.Απ.Τζουμαλάκης (βοηθοί: Β.Καμπούρης, Χ.Κρυωνάς - Σερρών) σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

Και οι δυο ομάδες είχαν από μια ακύρωση τέρματος λόγω οφσάιντ με τους επόπτες και τον διαιτητή να μην μετρούν τα δύο αυτά τέρματα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Π. Διλμπέρης) :
ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΛΟΥΪΖΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ, ΣΤ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (42΄ ΥΨΗΛΟΣ), ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ (80΄ΚΟΥΤΣΑΓΙΑΣ), ΔΡΟΣΟΣ (70΄ ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ).

Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ (Ι. Ταουσιάνης) : ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΠΑΝΤΑΝΗΣ, ΚΥΓΑΗΣ (60΄ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΔΕΝΤΣΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΜΠΑΤΖΙΟΣ, ΠΤΗΝΟΠΟΥΛΟΣ (83΄ ΔΟΥΜΑΝΗΣ), ΓΙΑΛΑΜΗΣ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

Απόλλων Καλαμαριάς-Έβρος Σουφλίου 6-1

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0

Καμπανιακός-Εορδαϊκός 1-1

Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Καβάλα 1-1

ΑΠΕ Λαγκαδά-Άρης 2-3

Δόξα Δράμας-Κοζάνη 2-0

Θύελλα Φιλώτα-Εθνικός Σερρών 3-0 α.α.

Ρεπό: Νέστος Χρυσούπολης

Η βαθμολογία
                                                 A       Β
1.        Άρης                                    21       56
2.        Νέστος Χρυσούπολης            21       45
3.        Δόξα Δράμας                        22       43
4.        Απόλλων Καλαμαριάς           22       37
5.        Καβάλα                               21       36
6.        Εορδαϊκός                           22       34
7.        Καμπανιακός                        22       32
8.        Βυζ. Κοκκινοχώματος           22       31
9.        Εθνικός Αγιονερίου 21          28
10.      Απόλλων Κρύας Βρύσης        22       27
11       Κοζάνη                                22       27
12.      ΑΠΕ Λαγκαδά                       21       26
13.      Εθν. Αλεξανδρούπολης         22       24
14.      Ηρακλής Αμπελοκήπων         21       21
15.      Θύελλα Φιλώτα                    22       21
16.      Έβρος Σουφλίου                   22       11
17.      Εθνικός Σερρών                    -          -  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.