Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Αστυνομικοί Κιλκίς: "Ως εδώ - Θα θρηνήσουμε θύματα στην Ειδομένη"

Παρέμβαση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς
"Μετά από δεκάδες παρεμβάσεις προφορικές αλλά και έγγραφες της Ένωσης Αστυνομικών Κιλκίς στη οικεία Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς αλλά και στις ιεραρχικά ανώτερες βαθμίδες του αρχηγείου μας, ότι η κατάσταση στην Ειδομένη είναι ένα καζάνι που βράζει και ότι θα θρηνήσουμε θύματα, τελευταία διαταγή της Δ.Α Κιλκίς επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μας.

Προτάσσοντας το επιχείρημα της ασφάλειας του αστυνομικού αλλά και της διατήρησης της τάξης στην ευρύτερη περιοχή (παραμερίζοντας την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών), διατάσσει να μη χορηγούνται ημερήσιες αναπαύσεις στον εργαζόμενο αστυνομικό, για έξι συνεχόμενες ημέρες αλλά και να μη δίνονται άδειες μέχρι εκτόνωση της κατάστασης. Αρκετά με τα ημίμετρα, όσες ημερήσιες αναπαύσεις και να κόψετε δεν επαρκούν οι αστυνομικοί για την αστυνόμευση της περιοχής.

Η κατάσταση αυτή δεν πρόκειται να εκτονωθεί, ρωτάμε λοιπόν για πόσο χρονικό διάστημα δεν θα χορηγούνται ημερήσιες αναπαύσεις; Ως πότε θα πληρώνει ο εργαζόμενος αστυνομικός σχεδιασμούς χωρίς αποτελέσματα; Η εποχή αποφασίζουμε και διατάζουμε τελείωσε.

Τα ψηφισμένα Προεδρικά Διατάγματα για τα δικαιώματα των εργαζομένων αστυνομικών τα εφαρμόζετε όπως σας βολεύουν… 

ΩΣ ΕΔΩ!

Θα μας βρείτε απέναντι σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.