Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Κοπή Βασιλόπιτας Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Κιλκίς

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου την προσεχή Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, στις 6 το απόγευμα στο "Κτήμα των Ευχών".


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τραγουδήσει η παιδική χορωρία του Πολυάνειου Ωδείου, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τους Σύλλογος Σαρακατσαναίων ν. Κιλκίς "ο Φλάμπουρας" και Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς οι "Αργοναύτες" και χορός για τους προσκεκλημένους από τοπικούς καλλιτέχνες.

Τα έσοδα του χορού και της λαχειοφόρου που βρίσκεται σε εξέλιξη θα διατεθούν σε ένα 12χρονο παιδί απ' το Καμπάνη Κιλκίς προκειμένου να εγχειριστεί και να αποκατασταθεί η κλονισμένη υγεία του.


Ενωμένοι στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον συνάνθρωπό μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.