Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Λευκή ισοπαλία Εθνικού Νέου Αγιονερίου και Δόξας Δράμας

Ενα σκορ (0-0) που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα είχαμε το κρύο απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του β΄ γύρου (19ης συνολικώς) του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (1ος όμιλος) μεταξύ των ομάδων Εθνικού Ν. Αγιονερίου - Δόξας Δράμας.

Η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς είχε την υπεροχή, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά δεν είχε την πεμπτουσία του αθλήματος το γκολ και έτσι έληξε με λευκή ισοπαλία.

Η φιλοξενούμενη Δόξα Δράμας πήρε τον ένα βαθμό και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη καθώς παρατάχθηκε με βασικό της μέλημα στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου Κιλκίς να διαφυλάξει τα μετόπισθεν και ότι το καλύτερο βγει.Και έτσι τελικώς συνέβη.

Ο Εθνικός με υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Φωτιάδη μπήκε στο παιχνίδι με κύριο στόχο του την νίκη και πράγματι έχει να λέει ότι η τύχη δεν του έφερε το ποθητό βαθμολογικό τρίποντο αλλά παρά την ισοπαλία έδειξε ότι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι κοντά.

Ο αλλοδαπός γκολκίπερ των "μαυραετών" Μένγκα ήταν ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς δεν επέτρεψε σε καμιά στιγμή το να παραβιασθεί η εστία του και σίγουρα ο κ. Παντζιαράς θα πρέπει να του δώσει ένα επιπλέον ρεπό ως ανταμοιβή για τις καλές υπηρεσίες που προσέφερε.

Ο Μιλκούδης (τρία σουτ), ο Κοτσαρίδης (σουτ) και ο Ν.Στεφανίδης (κεφαλιά) δεν μπόρεσαν στο πρώτο ημίχρονο να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Από την πλευρά της Δόξας η μοναδική μεγάλη ευκαιρία της έγινε στο 58ο λεπτό όταν ο Αθανασιάδης νικήθηκε από τον Γουναρίδη που έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό πλασέ του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Συμπερασματικά ο αγώνας ήταν πολύ καλός παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το Κυριακάτικο μεσημέρι της 17ης Ιανουαρίου με κύρια χαρακτηριστικά του το πολικό ψύχος και τους δυνατούς ανέμους που δυσκόλεψαν τους ποδοσφαιριστές στους οποίους ανήκουν τα εύσημα που αγωνίσθηκαν κάτω από τόσο "σκληρές" χειμωνιάτικες συνθήκες.

Κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Δρόσος, Γαλάνης (Εθνικός) και Βιτλής (Δόξα) από τον διαιτητή Μαρόπουλο / βοηθοί : Παπαδάκης-Χρυσάνης (Ημαθίας).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (K. Φωτιάδης) : ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΛΟΥΪΖΙΔΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ (78' ΜΗΤΣΙΟΣ), ΔΡΟΣΟΣ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (A. Παντζιαράς) : ΜΕΝΓΚΑ, ΡΕΒΥΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΤΛΗΣ, ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ, ΒΡΑΜΕΝΤΖΑΛΗΣ, ΜΟΥΤΕΣΙΔΗΣ (80΄ ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ), ΚΟΥΜΠΡΟΓΛΟΥ (60΄ ΚΟΝΤΑΞΗΣ), ΣΤΟΪΚΟΣ, ΓΑΪΔΑΡΤΖΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (72΄ ΡΟΣ ΣΑΝΤΟΣ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.