Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Κιλκίς: Το ταξίδι της μητρότητας - Εγκυμοσύνη, Μητρότητα, Θηλασμός



Ο Δήμος Κιλκίς και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα ''Το ταξίδι της μητρότητας'' ,στο πλαίσιο της εβδομάδας θηλασμού, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Για την εγκυμοσύνη, τη μητρότητα και το θηλασμό θα μιλήσουν ο Γεώργιος Φραγγίδης, χειρούργος, μαιευτήρας γυναικολόγος, δρ. ιατρικής του Α.Π.Θ., η Έλλη Φρεγγίδου, ψυχολόγος του Α.Π.Θ., η Κωνσταντία Βλαχάκη, διαιτολόγος – διατροφολόγος, ο Ηλίας Γκιουλέκας παιδίατρος, η Ανθούλα Κασαμπαλή μαία, η Ζαφειρούλα Κιουτάχαλη μαία.

Στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής θα λειτουργήσει παράλληλα έκθεση φωτογραφίας της Ζωής Παπαδοπούλου και χώρος δημιουργικής απασχόλησης και παιχνιδιού για τα παιδιά.

Την εκδήλωση, που είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων μνήμης των πολιούχων ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων του Δήμου Κιλκίς, υποστηρίζουν η Μονάδα Υγείας ΠΕ.Δ.Υ Κιλκίς, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας ''Αριστοτέλης'' και φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και η Εθελοντική Διαδικτυακή Ομάδα Θηλασμού και Μητρότητας Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.