Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ιδανικός αυτόχειρας ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Ηρακλής Αμπελοκήπων 0 - 1
Μια ήττα που δεν περίμενε κανείς και που "χαλάει" ότι χτίσθηκε με κόπο την προηγούμενη Κυριακή (ισοπαλία 0 – 0) στην Καβάλα έτσι ώστε να μιλάμε για ιδανικούς αυτόχειρες σημειώθηκε χθες στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς όπου ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη με αντίπαλο του τον εκ των δύο ουραγών, της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Η ανέλπιστη αυτή ήττα από μια ομάδα εμφανώς υποδεέστερη δεν μπορεί παρά να "αφυπνίσει" τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Ν. Αγιονερίου ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με διαφορετικούς στόχους στο γήπεδο, ο Εθνικός με σαφή επιθετικό ρόλο προκειμένου να πάρει τη νίκη ο δε Ηρακλής με μέλημα του τα νώτα του κι ότι βγει. Και τελικώς του βγήκε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Εθνικό να παίρνει με τα "πατήματα" του εξαρχής τον έλεγχο του αγώνα αλλά να μην μπορεί να διεκδικήσει πολλά πράγματα καθώς οι φιλοξενούμενοι με αυτοσυγκέντρωση και προσοχή αντιμετώπιζαν τον όποιο κίνδυνο.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο όμως οι ποδοσφαιριστές του κιλκισιώτικου συγκροτήματος ανέβασαν ταχύτητα και βγήκαν μπροστά διεκδικώντας πιο συντονισμένα το γκολ.

Ετσι λοιπόν σε μια επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων στο 29΄ ο Δρόσος μέσα από την περιοχή στέλνει τη μπάλα προς τα δίχτυα αλλά οι αμυνόμενοι διώχνουν πάνω από τη γραμμή και το 0 – 0 παραμένει.

Οι παίκτες του Εθνικού έχουν ήδη πάρει μπρος για τα καλά και στο 35΄ ήταν η σειρά του Καρασίμου ο οποίος σε νέα επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων χάνει ευκαιρία για την ομάδα του με τον ίδιο τρόπο καθώς η αμυντική λειτουργία των Θεσσαλονικέων λειτουργεί σωστά και πάνω από τη γραμμή της εστίας τους διώχνουν την μπάλα και κρατούν το 0.

Και ενώ όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου η επίτευξη τέρματος για τον Εθνικό οι φιλοξενούμενοι κάνουν αυτό που ορθώς ορίζει ο νόμος του ποδοσφαίρου. Δηλαδή όταν χάνεις ευκαιρίες ακολούθως δέχεσαι γκολ.

Στο 41΄ και σε μια ηλιόλουστη Κυριακάτικη μέρα παγώνει το στάδιο καθώς ο Σαπιεσβίλι δέχεται μπαλιά από τα αριστερά καθώς επιτίθεται ο Ηρακλής και ευστοχώντας κάνει το 0 – 1 και όλα πλέον παίρνουν μια "άγρια" τροπή για τους γηπεδούχους.

Σκορ ημιχρόνου 0 – 1 και ο διαιτητής στέλνει με αυτό το αποτέλεσμα τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά όπως και το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου δηλαδή με πρωτοβουλία από πλευράς Εθνικού με τους παίκτες του πλέον να καταναλώνουν μεγαλύτερη ένταση στην απόδοση τους προκειμένου να φτάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην πηγή δηλαδή το γκολ.

Κάπως έτσι φτάνουμε στο 55΄ όταν ο Καρασίμος με καλοζυγισμένο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή "τραντάζει" το δοκάρι του Σιλμέζη και η μπάλα εξοστρακίζεται προς το άουτ με τους παίκτες του Εθνικού να τα βάζουν με την τύχη τους.

Οι προσπάθειες συνεχίζονται από τους γηπεδούχους οι οποίοι πατούν συνεχώς περιοχή όμως κάτι η ατυχία, κάτι η απροσεξία και το άγχος συν τις πολλές ευκαιρίες για ροκάνισμα του χρόνου από τους ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονικώτικης ομάδας με κάθε τρόπο το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και ο αγώνας μαρτύριο όπως εξελίχθηκε για τον Εθνικό ολοκληρώνεται με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δυο ομάδες σε διαφορετικές πλευρές.

Τους γηπεδούχους να φωνάζουν για την ατυχία τους και τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν για το υπερπολύτιμο διπλό το οποίο ούτε και οι ίδιοι πίστευαν ότι μπροεί να έρθει ερχόμενοι το μεσημέρι της Κυριακής στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσουν τον Εθνικό Ν.Αγιονερίου.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται στους διαιτητές, Τσαπάρας, Γκαϊτατζής, Αναστασιάδης (Σερρών), για τις πολλές καθυστερήσεις που έκαναν στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές των Αμπελοκήπων για να κερδίσουν χρόνο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γ. Γεωργιάδης): ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΚΙΟΡΤΣΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ (85΄ ΣΤ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΚΕΡΤΣΟΣ (65΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ), ΥΨΗΛΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λ. Υφαντίδης): ΣΙΜΣΕΡΗΣ, ΒΟΣΔΟΥ, ΣΚΕΜΠΗΣ, ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ (74΄ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (64΄ΜΠΑΡΜΠΑΣ), ΣΑΡΡΟΣ, ΧΙΟΝΙΔΗΣ (79΄ΖΙΓΚΕΡΙΔΗΣ), ΣΑΠΙΑΣΒΙΛΙ, ΛΙΩΝΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.