Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

24 & 25 Οκτωβρίου, η 5η Web World Expo Έκθεση & Συνέδριο

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η σημαντική έκθεση τεχνολογίας Web World Expo 2015. Oι επιχειρήσεις που, με επίκεντρο τις ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής, αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις οι οποίες στηρίζουν την επιχειρηματικότητα μέσω του Internet, των social media και των φορητών συσκευών.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα σημαντικών φορέων, οι οποίοι θα συμβάλουν στην επικοινωνία της διοργάνωσης και θα παρουσιάσουν τις ενέργειες τους για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης αγοράς τεχνολογίας στη χώρα.

Συγκεκριμένα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων κ.ά.

Επίσης, τη διοργάνωση στηρίζουν στην επικοινωνία με το ευρύ επιχειρηματικό κοινό τα παρακάτω ΜΜΕ: Εν Λευκώ, capital.gr, e-Pc Magazine, ΚINHTA NEA, Techblog.gr, Zougla.gr, Deasy.gr, joomla.gr, περιοδικό “OnLine”, Techunit.gr, itech4u.gr, Marketing Week, Net Fax, iguru.gr, tromaktiko.gr, mykosmos, neolaia.gr, alive, Weekend Express, κ.ά.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο που συμπληρώνει την έκθεση και φέτος εστιάζει στην παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών τις οποίες εφάρμοσαν ελληνικές επιχειρήσεις, με την υιοθέτηση λύσεων προηγμένης τεχνολογίας στις επιχειρηματικές τους διαδικασίες. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στον σύνδεσμο http://www.webworldexpo.gr/index.php/the-conference

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται επαγγελματική κάρτα, καθώς απευθύνεται σε επαγγελματίες

Η παρακολούθηση του συνεδρίου κοστίζει 20€ / άτομο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης (www.webworldexpo.gr) και του διοργανωτή (info@verticom.gr) ή επικοινωνήστε με το 210.924.5577


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου