Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΜΕ: "Οι επικοινωνιακές φιέστες του Υπουργού Παιδείας σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ"

Δελτίο Τύπου ΠΑΜΕ
Η «εθιμοτυπική» επίσκεψη του Υπ. Παιδείας κ. Φίλη στα γραφεία της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ (13.10.15.) μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν. Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει τα πιο ταξικά, τα πιο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, προσπαθεί με τέτοιου είδους φιέστες να εμφανιστεί ως φίλος του λαού και του λαϊκού κινήματος.
Τη στιγμή που η κυβέρνηση υποχρεώνει τους εκπαιδευτικούς να μπαίνουν στην τάξη στα 67 με τη μαγκούρα στο χέρι, που είναι κλειστά σχεδόν όλα τα ειδικά σχολεία!!, που λείπουν χιλιάδες εκπαιδευτικοί από τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας, που φέρνει νέο συνδικαλιστικό νόμο ώστε να βάλει «στο γύψο» το συνδικαλιστικό κίνημα και τους αγώνες, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση προσπαθεί να πλασαριστεί ως φίλος των συνδικάτων και των λαϊκών συμφερόντων.
Και η κοροϊδία έχει και τα όριά της. Ας το πάρουν χαμπάρι εκεί στην κυβέρνηση, ντεκόρ στις κυβερνητικές φιέστες το συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να γίνει!!!

Και κάτι άλλο. Όσο πιο γρήγορα απαλλαγούν οι εργαζόμενοι από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που βάζουν πλάτη όχι μόνο στις κυβερνητικές πολιτικές αλλά και στους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς της, τόσο καλύτερα για τους εργαζόμενους, τα συμφέροντά τους και τους λαϊκούς αγώνες.

Κι επειδή «η πορεία της κυβέρνησης προς το λαό» μέσω των συνδικάτων δεν είναι και τόσο βατή ο κ. Υπ.Παιδείας κουβάλησε καλού – κακού μέσα στα γραφεία των συνδικάτων και καμιά 10 αρια ασφαλίτες(!!!) εγκαινιάζοντας έτσι «πρώτη φορά αριστερά» και καινούργια ήθη και έθιμα στην επικοινωνία της με τα συνδικάτα.

Φυσικά η κυβερνητική φιέστα στην ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ ματαιώθηκε από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και Πρωτοβάθμια σωματεία της Αττικής.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στα συλλαλητήρια
σε όλη την Ελλάδα στις 22 Οκτώβρη!

Κλιμακώνουμε τον αγώνα με πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη!

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.