Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Σύνταξη Σχολικού Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης - Διοργάνωση Ασκήσεων Ετοιμότητας


Υπογράφει
ο Δημήτριος Ιωακειμίδης
Μαθηματικός - Αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περ. Εν. Κιλκίς 
Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια του υπευθύνου του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων σας καλούμε να μεριμνήσετε για την:

1. Επικαιροποιήση του "Σχεδίου Μνημονίου Ενεργειών για τη Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου στις Σχολικές Μονάδες και την αποστολή του στην ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς.

Στόχος του μνημονίου είναι να υπάρχει ένα πρότυπο σχέδιο πάνω στο οποίο να μπορούν να βασιστούν οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων για να υλοποιήσουν της απαραίτητες ενέργειες πρόληψης για τη διαχείριση του σεισμικού κινδύνου στο σχολείο τους.

2. Πραγματοποίηση της μιας από τις τρεις προβλεπόμενες ασκήσεις ετοιμότητας του σχολικού έτους 2015-2016 έως και της 13 Οκτωβρίου 2015, Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών, με στόχο την ανάπτυξη αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και μαθητές μας μέσω της διαρκούς ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.