Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς με Ευριπίδη Στυλιανίδη


Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς 
Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς στο σινέ “ΑΣΤΡΟΝ” στο Κιλκίς. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Ροδόπης, πρώην Υπουργός και υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την κεντρική Μακεδονία Ευριπίδης Στυλιανίδης. - Δείτε την ομιλία ΕΔΩ


Στην τοποθέτησή του ο κ. Στυλιανίδης ανέλυσε διεξοδικά την κατάσταση στην οποία παραδόθηκε η χώρα την 25 Ιανουαρίου και στην αλγεινή θέση που αυτή έχει περιέλθει. Τόνισε πως η ανέξοδη πολιτική παροχολογίας δεν συνάδει με τις συνεχείς θυσίες του ελληνικού λαού και πως πλέον δεν είναι καιρός για υποσχέσεις αλλά για σκληρή προσπάθεια για ανάκαμψη.


Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο αγροτικό ζήτημα και κυρίως στην αδικία της υπερφορολόγησης των μικρομεσαίων αγροτών , ενώ ανέλυσε σφαιρικά και την κατάσταση της οικονομίας , το μεταναστευτικό και όλα τα μείζονα θέματα της καθημερινότητας.

Τέλος κάλεσε όλους να ψηφίσουν την παράταξη της λογικής και του έργου, την Νέα Δημοκρατία για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα της χώρας μέσα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι χωρίς τις παλινωδίες του τελευταίου επταμήνου.

Πριν το πέρας της εκδήλωσης έγινε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Κιλκίς.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.