Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ των Γιαννιτσών 2η Πανελληνιονίκης η Ελένη Φωτιάδου στο βάδην

Ενθαρρυντικά μηνύματα απο τη νέα γενιά του ΓΑΣ Κιλκίς
Με τους μικρούς αθλητές από τα σωματεία της Ελλάδας από τη Στερεά και τη Θεσσαλία μέχρι τη Θράκη και από την Ήπειρο μέχρι την Μακεδονία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών ο Βόρειος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Α.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχε ο ΓΑΣ Κιλκίς με τέσσερις αθλητές και δύο αθλήτριες πετυχαίνοντας να κατακτήσει ένα μετάλλιο , ενώ είχε ακόμη τρία πλασαρίσματα στην δωδεκάδα των αγωνισμάτων.

Κορυφαία της ομάδας της νέας γενιάς των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς η Ελένη Φωτιάδου που αναδείχτηκε, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, αργυρή Πανελληνιονίκης στα 3000 μ βάδην με επίδοση 16'13''31 που αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ.

Η Φωτιάδου , με ελάχιστη αγωνιστική προετοιμασία , λόγω τραυματισμών, σε ένα από τα πιο απαιτητικά αγωνίσματα του στίβου όπως είναι το βάδην, έδειξε πως μπορεί να βαδίσει με επιτυχία στον δρόμο των πρωταθλητριών του βάδην στην ιστορία του ΓΑΣ Κιλκίς, όπως η Ευρυδίκη Ασημακίδου , η Ευαγγελία Κωνσταντινίδου , η Ιουλία Σιαμπάνη και να χαρίσει στο Κιλκίς ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Πρόκειται για ένα μεγάλο αυθεντικό ταλέντο στο αγώνισμα και είναι βέβαιο πως τα επόμενα χρόνια θα ανέβει πολλές φορές στο βάθρο των νικητών.

Στήν 10η θέση στα 300 μ των Παμπαίδων, στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, έφτασε ο δεκαπεντάχρονος Στράτος Γρίβας που σημείωσε 40''32 βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση. Ο επίσης δεκαπεντάχρονος Παναγιώτης Αρβανιτίδης , με σοβαρή ενασχόληση μόλις λίγων εβδομάδων με τον αθλητισμό, κατάφερε να φθάσει στη 11η θέση στα 150 μ των Παμπαίδων με επίδοση 18''56 και έδειξε στοιχεία του ταλέντου του και αν είχε λίγη περισσότερη εμπειρία σίγουρα θα είχε καταταχθεί αρκετά ψηλότερα.

Ρεκόρ συλλόγου στα 4Χ300 μ με 2'47''45 σημείωσε η ομάδα σκυταλοδρομίας των Παμπαίδων που αγωνίστηκε με τους Ανέστη Νάνο , Στάτο Γρίβα, Δημήτρη Καραμανίδη και Παναγιώτη Αρβανιτίδη κατακτώντας την 11η θέση στον τελικό του αγωνίσματος προσφέροντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς.

Στην 16η θέση του τελικού των 600 μ κατατάχθηκε ο “Βενιαμίν” της ομάδας Δημήτρης Καραμανίδης με 1'42''96 . Μια επίδοση που δεν τον αντιπροσωπεύει αφού πρόκειται για εξαιρετικό ταλέντο με πλούσιες ικανότητες , που αν γυμναστεί συστηματικά και αποκτήσει εμπειρίες θα αποτελέσει μεγάλο κεφάλαιο στις μεσαίες αποστάσεις τα επόμενα χρόνια.

Τέλος , άτυχη φάνηκε η δρομέας αντοχής Ραχήλ Νικολάιδου που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια της στο δρόμο των 2000 μ παγκορασίδων λόγω τραυματισμού. Η Νικολαίδου είναι “αυθεντικό” ταλέντο ως δρομέας αποστάσεων και είναι βέβαιο πως αυτή η ατυχία της φέτος θα λειτουργήσει θετικά, από άποψη εμπειριών, στα επόμενα χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.