Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς για το σχολικό έτος 2015 - 16

Από τον Οργανισμό Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνεται ότι από τις 20 Μαΐου έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις εγγραφής βρεφών και νηπίων στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου για το σχολικό έτος 2015 – 16. Οι αιτήσεις υποβάλονται στα γραφεία του Οργανισμού Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών (Δημαρχείο – Γ. Καπέτα 17) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πληροφορίες Αικατερίνη Λουϊζάκη τηλ. επικοινωνίας 23413 52225 και Γεωργία Λιλίτσα τηλ. 23413 52223). 

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή είναι:
1. Βεβαίωση παιδιάτρου περί της καλής υγείας και σωματικής αρτιμέλειας του παιδιού (το σχετικό έντυπο χορηγείται από τον Οργανισμό).

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο.

3. Εκκαθαριστικό σημείωμα του τρέχοντος οικονομικού έτους από τη Δ.Ο.Υ και σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί, θα προσκομιστεί το εκκαθαριστικό σημείωμα του προηγούμενου οικονομικού έτους (οικογενειακό εισόδημα).

4. Βεβαίωση εργασίας της μητέρας από τον εργοδότη της. Αν η μητέρα έχει η ίδια επιχείρηση και σε λοιπές περιπτώσεις, προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86.

5. Φωτοτυπία λογαριασμού Δ.Ε.Η. ή Ο.Τ.Ε. για απόδειξη του τόπου κατοικίας.

6. Για τους αλλοδαπούς απαιτείται ληξιαρχική πράξη γέννησης και άδεια νόμιμης παραμονής της οικογένειας στη χώρα μας.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επανεγγραφές γίνονται στους κατά τόπους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς.


* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.