Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Καμποχώρι Παιονίας: Έπιασαν τρεις Αλβανούς που κουβαλούσαν δύο Αλβανούς

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 35, 37 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, χθες (14-05-2015) το βράδυ, στο Καμποχώρι Κιλκίς, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος ιδιοκτήτης του, διαπιστώθηκε ότι από κοινού μαζί με τον 35χρονο και τον 37χρονο, που επίσης επέβαιναν στο ίδιο όχημα, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας δύο ομοεθνείς τους ηλικίας 19 και 32 ετών, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς, καθώς και εφτά κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.