Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Στην ημερίδα κλειστού στίβου των Σερρών “ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΑΝ” οι σπρίντερ και ρίπτες. Π. Παπαδόπουλος 1ος στα 60μ , ρεκόρ η Καζαντζίδου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου η ημερίδα κλειστού στίβου στις Σέρρες που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη Β. Ελλάδα, που βρήκαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια αγωνιστική δραστηριότητα στο μέσο της χειμερινής προετοιμασίας τους.
Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, που πιστοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την καλή αγωνιστική τους κατάσταση κάνοντας ένα “πέρασμα” στον κλειστό στίβο και ένα “ξεμούδιασμα” εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανοιχτού .

Στην κατηγορία των Παίδων ο Παύλος Παπαδόπουλος πήρε την 1η θέση στον δρόμο των 60 μ με 7''47, ενώ ο Γιάννης Χαραλαμπίδης και ο Πάνος Μουτσουρίδης τερμάτισαν στην 5η θέση και στην 6η θέση με 7''75 και 7''80 αντίστοιχα. Στην κατηγορία των Παμπαίδων Α' ο Στράτος Γρίβας σημείωσε 8''48 στα 60 μ και κατέκτησε την 5η θέση .

Στα 60 μ με εμπόδια Κορασίδων η Ελένη Κωνσταντινίδου τερμάτισε 2η με 10''69 , ενώ στη σφαιροβολία Κορασίδων η Σωτηρία Καζαντζίδου με βολή στα 11,22 μ βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ κατακτώντας την 4η θέση . Στο ίδιο αγώνισμα η Βικτωρία Καλογερίδου είχε καλύτερη βολή στα 9.92 μ και κατατάχθηκε στην 7η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου